fbpx

GEZICHTSBEHANDELINGEN

VOOR IEDERE HUID EEN OPLOSSING

Huidverbetering

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en fungeert als barometer van onze gezondheid. Zijn we iets minder gezond? Dan merken we dat meteen aan onze huid. Om de huid in optimale conditie te houden is het belangrijk om de huid zowel te voeden, als te beschermen. 30% van uw resultaat kan enkel bereikt worden door salonbehandelingen. De overige 70% is compleet afhankelijk van uw productgebruik. Laat u adviseren door onze huidspecialisten voor een behandelplan op maat.   

Mesoestetic

FOR EACH PROBLEM A SOLUTION. Mesoestetic is in 1984 opgericht als kleine apotheek in het hartje van Barcelona. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de Mesoestetic Pharma Group, die wordt vertegenwoordigd in maar liefst 94 landen en alle producten volledig in eigen productie heeft. De fabriek in Barcelona heeft de hoogste normen van kwaliteit en traceerbaarheid bereikt, en voldoet aan meerdere ISO normen. Mesoestetic Pharma Group produceert o.a. medische oplossingen, hoogwaardige cosmetische behandelingen en cosmetische producten. Het begeleiding- en behandeltraject wordt om die reden uitgevoerd door zowel artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

Dermalux LED

Dermalux LED Therapie wordt ingezet als boost voor al onze huidverbeterende behandelingen. Door middel van gecontroleerde combinaties van blauw, rood en nabij-infrarood licht wordt de collageen- en elastine productie gestimuleerd, de bloedsomloop verbeterd, roodheid en irritatie verminderd en wordt er afgerekend met bacteriën die onzuiverheiden veroorzaken. LED therapie maakt geen gebruik van warmte en chemicaliën, beschadigd en kleurt de huid niet en is geschikt voor alle huidtypen, zonder hersteltijd. 

BASIS BEHANDELING

Wij starten deze behandeling met een huidanalyse. Na het vaststellen van huidproblematiek en het bepalen van juiste producten, gaan wij over tot het reinigen van de huid, een korte massage en het verwijderen van onzuiverheden. Vervolgens brengen wij een ampul (exfoliatie) aan, een masker en dagverzorging. Wij sluiten de behandeling af met product- en behandeladvies.  

 

GLOW BEHANDELING

Wij starten deze behandeling met een huidanalyse. Na het vaststellen van huidproblematiek en het bepalen van juiste producten, gaan wij over tot het reinigen van de huid, een korte massage en het verwijderen van onzuiverheden. Vervolgens brengen wij een ampul (exfoliatie) aan, en zetten wij DERMALUX LED Therapie in om de ultieme GLOW te bereiken. Wij sluiten de behandeling af met een masker of stimulerende crème en dagverzorging.  U verlaat onze praktijk met product- en behandeladvies.  

BASIS PEELING

Deze behandeling richt zich op specifieke huidproblematiek. Wij starten de behandeling met een huidanalyse, het reinigen en ontvetten van de huid, beschermde producten aanbrengen op gevoelige zones (oogranden en lippen, eventuele open wonden) en het aanbrengen van een specifieke huidverbeterende concentratie (PEELING). Na het inwerken van de peeling brengen wij post-peel producten aan en sluiten wij de behandeling af met dagverzorging, product- en behandeladvies. 

GLOW PEELING

Deze behandeling richt zich op specifieke huidproblematiek. Wij starten de behandeling met een huidanalyse, het reinigen en ontvetten van de huid, beschermde producten aanbrengen op gevoelige zones (oogranden en lippen, eventuele open wonden) en het aanbrengen van een specifieke huidverbeterende concentratie (PEELING). Na het inwerken en verwijderen van de peeling, zetten wij DERMALUX LED therapie in om het resultaat te optimaliseren en te intensiveren.  Wij de behandeling af met post-peel producten, dagverzorging, product- en behandeladvies. 

Interesse? Stuur een berichtje!

4 + 14 =

Bel ons

}

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10:00 – 18:00