fbpx

Body Contouring

Bodycontouring met de Alma Accent Prime

Nieuw : Alma Accent Prime

Ontdek bij Larimar Skincare Institute de nieuwste technologie op het gebied van huidversteviging, bodycontouring en andere esthetische verbeteringen!

Dit is het apparaat wat de laatste innovaties op het gebied van ultrasone- en radiofrequente technologieën combineert. Dit zorgt voor effectieve behandelingen die goed op de persoonlijke wensen van de klant afgestemd kunnen worden. Daarmee behalen we de meest  langdurige resultaten op een natuurlijke manier en zonder ingrijpende behandelingen!

Door technologieën te combineren die eerder alleen in afzonderlijke apparaten en behandelingen werden aangeboden, biedt de Accent Prime zeer effectieve behandeling die op uw persoonlijke wensen aan te passen zijn. Met 9 aparte technologieën en verschillende handstukken behalen we maximale flexibiliteit en veelzijdigheid. 

Waarom kiezen voor de Alma Accent Prime?

  • Korte behandelingen van slechts 20 minuten per huidzone
  • Slechts enkele behandelingen nodig, vaak al na 1 behandeling zichtbaar resultaat 
  • Klinisch bewezen in uitgebreide studies
  • Het omringende weefsel blijft onbeschadigd door de gerichte behandeling op meerdere diepten waardoor er betere controle is tijdens de behandeling. 
  • De behandeling is compleet veilig voor alle huidtypen (I – VI) en ook voor dunnere delen van het gezicht, de hals en decolleté.
  • De combinatie van verschillende technieken biedt snellere en langdurige resultaten met minimale hersteltijd en minder behandelsessies
  • Geleidelijke verhitting en koeling zorgt voor een volledig pijnloos en comfortabele behandeling
  • De normale activiteiten kunnen direct hervat worden, dus geen hersteltijd in tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bij behandelingen met de Accent Prime wordt er op een gelijkmatige manier energie de huid binnen gebracht. Deze energie richt zich alleen op het vetweefsel en niet op het omliggende weefsel. Hierdoor worden de vetcellen afgebroken en door het lymfesysteem van het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Tegelijkertijd wordt de huid strakker gemaakt.

Omdat er verschillende handstukken beschikbaar zijn is er behandeling mogelijk op verschillende zones van het lichaam, zoals de buik, billen, heupen, dijen en andere grotere gebieden. Deze kunnen snel en effectief behandeld worden.

Daarnaast zijn er verschillende kleinere handstukken ontwikkeld zodat ook de kleinere zones van het lichaam behandeld kunnen worden. Zo kunnen we onder andere de onderkin, kaaklijn, onderkant bovenarmen, knieën en andere moeilijk te bereiken gebieden behandeld worden. Na 4-6 behandelingen is er in de meeste gevallen al resultaat te zien, maar in veel gevallen zelfs al na de eerste behandeling!

Voordelen van deze behandeling zijn een strakkere huid, afname van vetophopingen en verbetering van de cellulite huid.
Er zijn met deze bodycontouring techniek al verschillende  mooie resultaten behaald, waaronder een aanzienlijke afname van de buikomtrek van 10 cm in een periode van 3 maanden. Wij zullen dan ook uw persoonlijke resultaten bijhouden om deze met u te kunnen bespreken. 

 

Bodycontouring

Het verbeteren van de lichaamscontouren is een steeds populairder wordende procedure voor mensen die bijvoorbeeld plaatselijke vetophopingen willen verminderen, of een verslapte huid na gewichtsverlies willen verstrakken.

De succesformule achter de Accent Prime is de combinatie van verschillende technologieën. De Accent Prime beschikt over zowel ultrasone- als radiofrequente technologieën. Door deze technologieën te combineren is het mogelijk de meeste probleemgebieden aan te pakken en lichaamscontouren aanzienlijk te verbeteren naar wens van de klant. Het grootste voordeel hiervan is dat de resultaten worden bereikt zonder hersteltijd die bijvoorbeeld wel gepaard gaat met liposuctie. De behandelingen zijn veilig, effectief en geschikt voor alle huidtypen.

Gezichtscontouring

Veel mensen ervaren het als vervelend dat de huid van het gelaat na verloop van tijd de elasticiteit en stevigheid verliest. Het resultaat hiervan is een zichtbaar verslapt, ingevallen of verouderd uiterlijk van de huid in het gelaat.

Wij kunnen er met de Alma Accent Prime voor zorgen dat de huid weer aan stevigheid, elasticiteit en vorm terugwint. Ook kunnen we plaatselijk het vetgehalte verminderen. Dit doen we door met de Accent Prime te werken op het netwerk van collageenvezels en deze te heractiveren. Na deze behandelingen kunt u weer met een stralend gezicht in de spiegel kijken!

Cellulite

Cellulitis wordt veroorzaakt door aparte vergrote vetophopingen onder de huid die omhoog duwen tegen het bindweefsel. Deze zorgen voor het bobbelige uiterlijk van het huidoppervlak wat cellulite of sinaasappelhuid genoemd wordt. De oorzaak hiervan kan liggen in overgewicht of een gebrek aan lichaamsbeweging, maar dit is zeker niet altijd het geval.

De Alma Accent Prime gebruikt RF (radiofrequente) energie en mechanische massage om de stofwisseling van het vetweefsel te bevorderen. Hierdoor neemt het vetvolume af en wordt de lymfendrainage gestimuleerd met een zichtbaar gladdere huid als resultaat. Wat de oorzaak van het probleem ook is, wij kunnen het voor u oplossen door het gebruik van deze nieuwe techniek.

Geniet van pakketvoordeel: 5 + 1 behandeling gratis!

Ieder lichaam is uniek. Vraag onze specialisten naar de opties. Wij bieden u graag maatwerk.