fbpx

JAZZ HEALING HANDS

MASSAGES & COACHING

Nieuw bij Larimar

Wij verwelkomen met heel veel enthousiasme een nieuwe discipline in onze praktijk. Vanaf juli 2021 vestigt massagepraktijk Jazz Healing Hands zich in ons pand.

BIJ JASMIN KUNT U TERECHT VOOR:

  • RFull body massage
  • RSport massage
  • RMassage & coaching
  • RMassage van het bovenlichaam en gelaat
  • RCosmetische bindweefselmassage (vanaf 20 juli a.s.)

Ontspanningsmassage

Voordat we beginnen aan de massage bespreken we je eventuele klachten, blessures en andere lichamelijke bijzonderheden. Tijdens de fullbody massage is het 60 minuten genieten afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Kenmerkend aan mij is mijn zorgzaamheid en klantgerichtheid. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en kan ontspannen. Even dat moment voor jezelf, dat moment dat jij je kan en mag overgeven aan de rust. In de waan van de dag, werk, kinderen en alle andere zaken waarin we alleen maar geven vergeten we soms onszelf. Ik ben er om je eraan te herinneren dat jij er ook toe doet. Bij Jazz Healing Hands werken we aan je zelfhelend vermogen en hier hoef je niks te geven, maar alleen te ontvangen. 

Coaching

Om fysiek gezond te zijn en te blijven is zorg voor de mentale gezondheid van groot belang. Dit staat met elkaar in verbinding en als het één minder gaat heeft dat invloed op het ander. Ik werk graag samen met jou aan beiden. Daarom bied ik persoonlijke coaching aan. Tijdens deze coachingssessies kunnen wij bespreken waar je tegenaan loopt, of er stressfactoren zijn, simpelweg een mindere week hebt gehad of last ondervindt van een dieperliggend knelpunt.  Niks is te gek, het belangrijkste ben jij! Om jou weer in balans te krijgen en te houden. Na het gesprek van 30 minuten neem je plaats op de massagetafel. Dan zullen we enkele minuten ademhalingsoefeningen doen om het lichaam tot rust te brengen en kan je genieten van een ontspanningsmassage van 45 minuten. Hierna voel jij je geheid herboren. 

Sportmassage

Ben je een fanatieke sporter? Dan is een sportmassage zeer goed voor je lichaam. Tijdens deze massage worden knopen behandeld en wordt spierpijn verminderd. Een sportmassage duurt 30 minuten en heeft het meeste effect vóór de wedstrijd of voordat je een fysieke prestatie moet leveren. Door het activerend masseren, presteren de spieren erna nog beter! 

zorg goed voor jezelf, van jou is er maar één

Tarieven

Massage bovenlichaam en gelaat
€ 35,- per behandeling
Full body massage
€ 59,- per behandeling / € 280,- strippenkaart voor 5x
Massage & coaching
€ 95,- per behandeling / € 465,- strippenkaart voor 5x
Cosmetische bindweefselmassage
€ 47,- per behandeling / € 230,- strippenkaart voor 5x

NA een massage, voel jij je 100% herboren

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 17:00 – 22:00

Zaterdag en zondag: 10:00 – 16:00

CONTACT 

Jasmin Nanhak

06 40 23 94 90

info@jazzhealinghands.nl

Het was heerlijk, super ontspannen. Voelt heel goed en ik ben nu lekker relaxed

Mirjam

“Healing hands” is de juiste benaming voor de handen van Jasmin.

Zij masseert daadwerkelijk naar gevoel en behoefte, dat direct effect heeft op je lichaam en geest. Zo ontspannen, naderhand voel je je herboren!

Randy

Geweldig! Jazz heeft haar massage echt aangepast aan mijn behoeften, ze volgt geen stappenplan uit een boekje. Ik kon rustig met haar bespreken waar ik aandacht aan zou willen geven en zij voelde mij perfect aan!

Ik voel me als herboren!

Robby