ONTDEK DE KRACHT VAN PUUR LICHT OM DE NATUURLIJKE VERJONGINGS- EN HERSTELPROCESSEN VAN DE HUID TE VERSNELLEN

DERMALUX LICHT THERAPIE

Licht. De motor van ons bestaan. Onmisbaar voor een gezond leven en klimaat. Door fototherapie komt de natuur tot leven. Ook wij. Onze huid, gezondheid en welzijn hangen nauw samen met de hoeveelheid licht. Zonlicht absorberen is in ons huidige bestaan geen zekerheid meer. We leven ons jachtige bestaan. Binnen.

Larimar Skincare Institute biedt de Dermalux® LED fototherapie. Een weldaad voor de vermoeide, onzuivere en verouderde huid. Met een door onze specialisten persoonlijk opgesteld Powerplan krijgen de huidcellen een boost. Zet de cellen en collageen aan het werk terwijl je geest tot rust komt. Het resultaat van een gedegen Dermalux® Powerplan houdt maandenlang aan. Geen mes. Geen spuit. Je eigen kracht, versterkt door het licht.

Klinisch bewezen golflengtes

ONZUIVERE HUID | Dermalux® blauw licht
Antibacteriële werking die onzuiverheden bestrijdt. Ondersteunt de gevoelige huid en normaliseert de talgproductie. Verbetert de helderheid en kalmeert de probleemhuid.

VEROUDERDE HUID | Dermalux® rood licht
Stimuleert de collageen- en elastineproductie en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Verhoogt de hydratatie en egaliseert de teint en textuur. Revitaliseert en herstelt de huideigen glans.

GEVOELIGE HUID | Dermalux® nabij-infrarood lichtGeavanceerde huidverjonging. Vermindert roodheid, irritatie en pigmentatie. Bevordert de gezondheid van de huid. Ideaal voor zelfs de meest gevoelige huidtypen.

POWERPLAN | Dermalux® Tri-Wave therapie
De Dermalux® Tri-Wave therapie geeft een unieke simultane golflengtebehandeling, afgestemd op de conditie van de huid. De specialisten van Larimar Skincare Institute hebben de kennis en achtergrond om een specifiek behandelprogramma te adviseren.