MAAK EEN BEAUTY-STATEMENT VAN JE WENKBRAUWEN EN CREËER EEN NATUURLIJK EFFECT OP SEMI-PERMANENTE BASIS

MICROBLADING

Wenkbrauwen zijn bepalend in ons gezicht. Je fronst ermee, trekt ze in verbazing op, en lacht ze breed. Jouw wenkbrauwen weerspiegelen je stemming. Dagelijks maak je een beauty-statement door ze in perfecte balans te brengen met je andere features. Dat kost tijd en aandacht. Elke dag perfect voor de dag komen is een hele kunst! Met microblading wordt een semi-permanent alternatief geboden. Geen tatoeages, geen permanente makeup maar een minder ingrijpende techniek voor een natuurlijker effect. De behandeling creëert een open blik en een jonger uiterlijk en is geschikt voor vrouwen en mannen vanaf zestien jaar.

Larimar Skincare Institute is gespecialiseerd in microblading. Deze techniek is een cosmetische behandeling waarbij ultradunne sneetjes in de huid worden gemaakt. Door deze techniek worden in de richting van de haargroei fijne extra haartjes getekend. Zorgvuldig gekozen inkt versterkt het natuurlijke effect. Het instrument is een manuele pen waarmee microscopisch dunne naaldjes de inkt in de huidlaag brengen. Een vervolgbehandeling na zes tot acht weken verlengt het totaaleffect met een tot anderhalf jaar. Het spreekt vanzelf dat de uiterste voorzorgs- en hygiëne-eisen in acht worden genomen. Larimar Skincare Institute beschikt daarom ook over de nodige vergunning voor hygiëne en veiligheid van de GGD.

Microblading vergt een degelijke intake en voorzorg. Laat je adviseren door onze specialisten en verken je eigen mogelijkheden voor een perfecte oogopslag! Volle, krachtige wenkbrauwen. Perfect in balans met je gezicht en gevoel.