Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Age Element Anti-aging huidbehandelingen

Over Age Element Anti-aging huidbehandeling

Anti aging behandeling op basis van epigenetica

Huidveroudering is een geleidelijk proces dat optreedt als gevolg van verschillende veranderingen in het uiterlijk en de textuur van de huid. De belangrijkste zichtbare tekenen van huidveroudering zijn afhankelijk van invloeden die zowel genetisch, op basis van levensstijl of afhankelijk van invloeden uit het milieu zijn. De laatste zorgt voor het activeren van genetische ‘markers’ en worden daarmee de belangrijkste factoren in huidveroudering.

Over de behandeling

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Reiniging

De huid wordt gereinigd met de Mesoestetic Age Element Cleansing Balm. Dit is een heerlijk reinigingsproduct met een exclusief gel-to-oil formule. Hiermee wordt vuil en lichte onzuiverheden verwijderd en wordt de huid diep gehydrateerd. 

Peeling

Vervolgens wordt de Age Element Resurfacing Solution aangebracht. Dit is een milde peeling die niet geneutraliseerd hoeft te worden. Deze peeling brengen wij aan op een getextureerd watje. Hiermee zorgen wij ervoor dat de huid unieke werkzame stoffen toegediend krijgt om de textuur van de huid te verbeteren.

 

Persoonlijke formule

Hierna worden de Age Element Boosters vermengd met de Age Element Hydra Balance Cream. Deze persoonlijke unieke formule masseren wij gedurende 15 minuten in met huidverbeterende massagetechnieken. Als het product volledig is opgenomen gaan wij door naar de volgende stap, het masker.

Masker

Bij de Age Element behandeling hebben wij de keuze tussen twee maskers. Het Age Element Crystal Fiber Mask en het Age Element Firming Alginaatmasker. De keuze voor het masker wordt bepaald door onze specialisten. Ter ondersteuning gebruiken we hiervoor het Mesoestetic Age Element Diagnosis System. Dit is een online vragenlijst die wij samen met u invullen om het behandelplan vast te stellen.

Na het inwerken en verwijderen van het masker sluiten wij de behandeling af met Age Element dagverzorging en Mesoestetic Mesoprotech zonbeschermingsproducten.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hiertussen:

Voor wie zijn de Age Element behandelingen geschikt?

Het mooie aan de Age Element behandelingen is dat we hiermee een oplossing kunnen bieden voor iedere levensfase waarin huidveroudering optreedt. Omdat huidveroudering al vanaf het 25e levensjaar start vinden wij het belangrijk hier vanaf dat moment bewust mee bezig te zijn.

Om aan Anti-Aging te werken is het belangrijk om eerst overige huidproblemen uit de weg te hebben geholpen. Denk hierbij aan hydratatie, onzuiverheden en pigmentatie. Een anti-aging behandeling zetten wij pas in als de voorgaande huidproblemen verholpen zijn. Het is raadzaam om voor uw eerste bezoek altijd een consult huidverbetering + gratis huidanalysescan in te plannen. Onze specialisten stellen ten alle tijden een persoonlijk behandelplan voor u op. De Age Element behandelingen kunt u ook inboeken als losse behandeling, maar de voorkeur gaat uit naar een kuur van 5 behandelingen. 

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Vriendelijk en deskundig geholpen. Goede uitleg vooraf en prima begeleiding achteraf👍🏼!

 

Zeer deskundige medewerkers en ontzettend tevreden over het resultaat! Sfeervol ingericht en volop aandacht voor de klant . Mijn volgende afspraak staat in ieder geval weer genoteerd 😁

 

Goede uitleg over de behandeling. Fijn en netjes geholpen Mooie kliniek waar echt de tijd voor je wordt genomen.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0