Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Microneedling

Veilig en effectief

Microneedling behandeling

Stoor jij je aan een oneffen huid? Heb je last van fijne lijntjes, een doffe of juist vlekkerige huid, littekens of huidverslapping? Dan is een microneedling behandeling bij Larimar Skincare Institute iets voor jou. Met behulp van de M. pen van Mesoestetic kunnen wij een tal van huidproblemen behandelen. Veilig en effectief!

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Het resultaat van een microneedling behandeling

Een microneedling behandeling zorgt voor huidverbetering. Je kunt na ongeveer een week enige verandering van de huid opmerken. Na een half jaar is er sprake van optimaal resultaat. Het resultaat wordt uiteraard na elke behandeling beter.

Microneedling

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Doet microneedling pijn?

Over het algemeen wordt een microneedling behandeling eerder ervaren als tintelend in plaats van pijnlijk.

Hoe ziet mijn huid er direct na de behandeling uit?

Net zoals bij vele huidbehandelingen het geval is, is de huid na de microneedling behandeling in de meeste gevallen rood. Dit kan een aantal uur aanhouden, maar ook een aantal dagen. Ook schilfering van de huid is mogelijk. Geen zorgen: dit is volkomen normaal. Heb je andere reacties op de behandeling of twijfel je of de reactie die jouw huid op de behandeling geeft normaal is? Vraag dan advies aan onze huidspecialisten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel microneedling behandelingen je nodig hebt voor een optimaal resultaat verschilt per huidprobleem en per persoon. Onze huidspecialisten geven je hier graag advies over. Neem gerust contact met ons op voor een gratis intake. 

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 1100 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Vandaag voor het eerst een behandeling “microneedling” bij Larimar gehad. Is mij prima bevallen. De behandelaar vertelde precies wat ze ging doen, is deskundig en zeer vriendelijk.

 

Geeft goed advies.

 

Ik kom al ruim een jaar bij Larimar Skincare en ik ben en blijf supertevreden. Loubna is heel klantgericht, vriendelijk en geeft je alle aandacht. Daarnaast is ze een vakvrouw en voert ze haar werk top uit. Dikke aanrader!

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0