Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Acnetherapie

We helpen je graag

Acnetherapie

Acne is een huidprobleem dat veel voorkomt. Voor velen is acne meer dan alleen maar puistjes op het gezicht. Het kan gepaard gaan met onzekerheid, schaamte en ergernis. Onze huidspecialisten begrijpen dit helemaal. Gelukkig zijn er diverse behandelmogelijkheden voor acne en wordt acnetherapie door vrijwel alle zorgverzekeringen vergoed.

Met behulp van acnetherapie helpen onze specialisten jou graag. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, dus we nemen alle tijd voor je. Ons team wordt daarnaast regelmatig bijgeschoold en wij kunnen ons met recht echte acné specialisten noemen. Kom gerust vrijblijvend kennismaken!

Het resultaat van acnetherapie

Acnetherapie bestaat uit een behandeling die afgestemd wordt op de kenmerken van jouw acne. Hierbij houden we rekening met je huidconditie en persoonlijke wensen.

  • Gratis en vrijblijvend huidconsult + huidanalyse
  • Behandelplan op maat
  • Vergoeding door diverse zorgverzekeraars
  • Een van de weinige klinieken in Nederland met hoogwaardige laserapparatuur voor acne
  • Behandeling door een acne specialist
  • Dieptereiniging met de speciale ‘RXtractor’

Stappenplan acnetherapie

1. Intakegesprek + Observ Huidanalyse scan

We beginnen de acnetherapie met een behandelplan op maat. Hierbij wordt gelet op het budget + eventuele vergoeding van de zorgverzekering. Ook bespreken we wat jij op bijvoorbeeld huidverzorging thuis kunt doen om de acne onder controle te houden.

2. Behandeling

De behandelopties bij actieve acné zijn : Manuele dieptereiniging, peeling, lasertherapie (clearskin laser), Dermalux led therapie. Welke behandeling(en) nodig zijn, hebben we besproken in het behandelplan.

3. Evaluatie

Afhankelijk van het behandelplan evalueren wij om de 2-4 maanden de progressie van het behandeltraject opnieuw met een huidanalyse scan.

4. Nazorg en onderhoudsbehandelingen

Is het traject voltooid? Dan kijken wij hoe we jouw huid in de best mogelijke conditie kunnen behouden en preventief kunnen werken aan het voorkomen van huidproblemen in de toekomst.

Acne behandelingen

Manuele dieptereiniging

Het grondig (met de hand reinigen) van verstoppingen en onzuiverheden.

Peelings

We kiezen de peeling die aansluit op jouw persoonlijke behandelplan.

Lasertherapie

Wij zijn een van de weinige klinieken in Nederland met de hoogwaardige laserapparatuur die gebruikt kan worden voor acnetherapie.

Dermalux ledtherapie

Wist je dat light driven devices ( LDD’s ) de beste wetenschappelijk onderbouwde resultaten geven op langdurige behandeling van acné?

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Acne

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Blijft mijn acne echt weg?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat met light driven devices (laser) de meest langdurige resultaten behaald worden.

Echter zullen we samen moeten achterhalen wat de oorzaak van de acne is. Er kunnen oorzaken zijn die wij niet weg kunnen nemen. 

Doet acnetherapie pijn?

Acnetherapie met de laser doet geen pijn.

Wat kost acnetherapie?

De behandelingen kosten ca. 75-175 euro per keer. Wat acnetherapie precies kost, is afhankelijk van de soort(en) en het aantal behandeling(en). Hierover kunnen we tijdens het bespreken van het persoonlijk behandelplan meer toelichting geven. We kijken daarbij ook altijd goed naar jouw budget en wat eventueel wordt vergoed door de zorgverzekeraar en proberen het pakket daar op af te stemmen. Bekijk de tarieven hier

Wordt acnetherapie vergoed?

Acnetherapie wordt door een groot gedeelte van de zorgverzekeraars vergoed. Daarnaast houden wij bij het opstellen van het behandelplan altijd rekening met eventuele vergoedingen. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Zal acnetherapie mijn acne voorgoed genezen?

Acnetherapie kan helpen om acne te verminderen en onder controle te houden, maar het is mogelijk dat acne terugkomt na het stoppen van de behandeling. Daarom bekijken we tijdens de acnetherapie hoe we jouw huid in de best mogelijke conditie kunnen behouden en preventief kunnen werken aan het voorkomen van huidproblemen in de toekomst. 

Hoe veel tijd zit er tussen de acnebehandelingen?

Het aantal behandelingen en de interval tussen de behandelingen hangt af van de ernst van de aandoening. Gemiddeld wordt 1 behandeling per maand aangehouden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor acnetherapie?

Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de aandoening. 

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 1100 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Hele fijne en rustige sfeer, je voelt je gelijk op je gemak. Goede en duidelijke uitleg over de behandeling die je wilt gaan doen.

 

Heerlijke behandeling! Ik had een microneedling behandeling en elke stap werd netjes uit gelegd. Mijn huid voelt top aan, ben supertevreden! Het was pijnloos en kan niet wachten tot de volgende behandeling.

 

Uitstekend, ik werd goed ontvangen. Heb het idee gekregen dat er echt wordt geluisterd naar mijn problemen en de adviezen passen bij mijn wensen. Alles wordt goed uitgelegd en toegelicht!

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0