fbpx

Te Huur 

Praktijkruimte te huur

Ben jij een zelfstandige of gevestigde ondernemer in de medische/cosmetische branche, en op zoek naar een praktijkruimte? Larimar Skincare Institute beschikt over 300m2 aan hoogwaardig gerenoveerde praktijkruimte en vormt daarmee de grootste praktijk in de Zaanstreek. De centrale ligging aan de Zaanweg in Wormerveer maakt de locatie goed bereikbaar vanaf alle uitvalswegen en het OV.  

Indeling

De praktijk is gevestigd aan de achterzijde van de 2e etage op het adres: Zaanweg 119. Het pand wordt op de begane grond gedeeld met kledingwinkel Saenkanter en op de eerste en tweede etage met twee kantoren.

De gehele praktijk is voorzien van de nieuwste installatieappartuur en is fraai afgewerkt. Er zijn zes ruimte behandelkamers gerealiseerd, een kantoor, een prive (kleed)ruimte, een keuken/kantine en een ruime wachtkamer. Het pand beschikt over de GGD vergunning voor hygiëne en veiligheid.  Momenteel zijn er vier van de zes behandelruimtes in gebruik. 

Vloeroppervlakte en huurprijs*

Unit 1 ca. 16 m² – Verhuurd
Unit 2 ca. 18 m² – Verhuurd 
Unit 3 ca. 18 m² – Verhuurd 
Unit 4 ca. 22 m² – € n.o.t.k. 
* De huurprijs is inclusief gebruik algemene ruimtes, kantine, keuken, toiletten en verbruik gas, water en licht conform normaal verbruik.

Opleveringsniveau:

– epoxyvloer
– geintegreerde airco’s per unit
– afgewerkte wanden
– verwarming middels wandradiatoren
– systeemplafonds met geïntegreerde verlichting
– pantry 
– kantine 
– databekabeling
– intercom
– royale raampartijen
– toiletgroep (gemeenschappelijk)

Bijzonderheden:

– buitenzijde geheel gemoderniseerd met fraaie gevel en glaspartijen
– binnenzijde geheel vernieuwd
– uitstekende ligging in het centrum aan de Zaan
– diverse gebruiksmogelijkheden

Zekerheidstelling:

De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie/waarborgsom.

Gebruiksmogelijkheden:

Geschikt voor bedrijven die waarde hechten aan een representatieve uitstraling met name gericht op: cosmetische dienstverlening (o.a. pedicure), praktijk.

Parkeren:

Voldoende parkeren (middels blauwe schijf) in de directe omgeving.

Bereikbaarheid:

Goed bereikbaar per auto vanaf de N203. Tevens op loopafstand van NS-station en goede busverbinding.

Locatiegegevens:

Het object is gelegen boven de modezaak Saenkanter in het winkelcentrum van Wormerveer te midden van een groot aanbod van diverse detaillisten.

Wat ik heel fijn vindt aan het huren van deze ruimte bij Larimar Skincare is dat het heel mooi is opgezet. De locatie en de ruimte zijn echt perfect, heel netjes en verzorgd en daarnaast is de samenwerking heel goed, de communicatie is top en het is eigenlijk altijd gezellig met elkaar. Echt heel fijn om hier te werken!

Dorette Langedijk

Diëtist, Diëtistenpraktijk Stedebroec

Interesse? Stuur een berichtje!

9 + 3 =

Bel ons

}

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10:00 – 18:00