fbpx
Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Disclaimer

DISCLAIMER

Rechtspersoon Larimar Skincare Institute, Koophandel: 71502440, hierna te noemen als LARIMAR, verleent u hierbij toegang tot www.larimarskincare.com (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. LARIMAR behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

LARIMAR spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van LARIMAR.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met LARIMAR. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan LARIMAR nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

AUTEURSRECHTEN

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij LARIMAR. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van RP, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

OVERIG

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen

PRIVACYVERKLARING

Larimar Skincare Institute gevestigd aan de Zaanweg 119B, 1521 DS te Wormerveer, hierna te noemen als LARIMAR, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

CONTACTGEGEVENS:

https://larimarskincare.com

Zaanweg 119B

1521 DS Wormerveer 

075 615 2951

Loubna El Gueriri is de functionaris gegevensbescherming van Larimar Skincare Institute en te bereiken via info@larimarskincare.com

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0