Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Dermalux LED therapie

Dermalux

4 verschillende soorten LED therapie

Dermalux® blauw licht – 415 nm

Antibacteriële werking die onzuiverheden bestrijdt. Ondersteunt de gevoelige huid en normaliseert de talgproductie. Verbetert de helderheid en kalmeert de probleemhuid.

Dermalux® rood licht – 633 nm

Stimuleert de collageen- en elastineproductie en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Verhoogt de hydratatie en egaliseert de teint en textuur. Revitaliseert en herstelt de huideigen glans.

Dermalux® nabij-infrarood licht – 833 nm

Geavanceerde huidverjonging. Vermindert roodheid, irritatie en pigmentatie. Bevordert de gezondheid van de huid. Ideaal voor zelfs de meest gevoelige huidtypen.

Dermalux® Tri-Wave therapie

De Dermalux® Tri-Wave therapie geeft een unieke simultane golflengte behandeling met blauw, rood en nabij infrarood licht.

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Hele fijne ervaring voor mijn dochter! Goede uitleg, behandeling en productadvies gekregen voor de onzuivere huid. Wij komen zeker terug.

 

Zoals altijd vriendelijk en professioneel, zeer tevreden!

 

Ik vond het een hele (huid) verhelderende afspraak! Mijn huid werd heel goed in kaart gebracht met professionele uitleg hoe bepaalde punten kunnen worden aangepakt. Na een peeling, onder de Dermalux lamp en een heerlijk masker voelt mijn gezicht als herboren. Ik heb nu al zin in de vervolgbehandelingen van Loubna.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0