Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Laser ontharen

Informatie over laserontharing

Nooit meer scheren

Wil jij definitief van je ongewenste haargroei, scheerirritatie en ingegroeide haren af en nooit meer scheren, waxen of eplileren? 

Bij Larimar Skincare Institute bieden wij de best mogelijke oplossing: laserontharing. Met behulp van de Soprano ICE Platinum laser kunnen wij effectief, veilig en snel jouw ongewenste haargroei tot wel 95% definitief verminderen.

“Om dit beter te begrijpen kun je denken aan een warme zomerdag waarop je een zwarte broek draagt en een wit t-shirt. Je zwarte broek wordt warm door de zon, en het witte t-shirt warmt niet op door de zon. Dit komt doordat iets wat donker is licht absorbeert en warmte creëert. “ – Loubna

ONZE WERKWIJZE

Binnen een paar weken haarloos

1.Intakegesprek

We beginnen het behandeltraject met een gratis intakegesprek en proefbehandeling. Op basis hiervan kun je besluiten of je wilt starten met het lasertraject.

 

2. Voorbereiding laserontharing

Twee weken na de proefbehandeling kan er gestart worden met de eerste behandeling. Voorafgaand aan iedere behandeling dient de te behandelen zone volledig geschoren te zijn en vrij te zijn van cosmetica producten. 

3. De laserbehandeling

Tijdens de laserbehandeling wordt de te behandelen zone ingesmeerd met contactgel, voeren onze specialisten de behandeling veilig, effectief en professioneel uit. Vervolgens ronden wij de behandeling af door de contactgel te verwijderen, de huid schoon te maken en te verzorgen.

4. Nazorg

Na de behandeling geven wij onze klanten advies over de nazorg van de huid.

 

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Definitieve laserontharing kan alleen tot stand komen bij haren die verbonden zijn met de voedingsbodem. Dit zijn haren in de groeifase. Omdat de haartjes op ons lichaam zich in 3 verschillende fases kunnen bevinden, zijn er gemiddeld minimaal 6 tot 10 behandelingen nodig om een gebied volledig te kunnen ontharen. 

Zijn witte en blonde haren geschikt?

Laserontharing is geschikt voor ieder haar- en huidtype. Daarbij geldt de uitzondering voor witte en blonde haren. Deze haren kunnen geen warmte vasthouden en reageren daardoor vrijwel niet op de behandeling.  Alle overige haren met voldoende pigment zijn geschikt voor laser ontharingsbehandelingen. 

Hoelang moet er tussen een laserbehandeling zitten? 

De tijd tussen twee behandelingen is afhankelijk van de groeifases van de haartjes. In het gelaat hebben haartjes een groeicyclus van 4 tot 6 weken en voor de rest van het lichaam is dat 6 tot 8 weken. Daarom hanteren we voor behandelingen van het gelaat een kortere tijd tussen twee behandelingen dan voor de rest van het lichaam. 

De tijd tussen twee behandelingen is dus:

  • Gelaat: 4 tot 6 weken
  • Lichaam: 6 tot 8 weken
Wat is het verschil tussen IPL en laser ontharen?

IPL en laserbehandelingen zijn beide ontharingsbehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van licht. Licht kun je meten in golflengte, nanometers en bundels. Voor laserontharing zijn er uit meerdere wetenschappelijke bronnen drie golflengtes bewezen effectief gebleken. Het gaat hierbij om de golflengtes 755 nanometer, 810 nanometer en 1064 nanometer. Het verschil tussen laserontharing en IPL is dat IPL geen nauwkeurig effectief afgestelde bundels heeft, maar gebruik maakt van een wijd spectrum aan lichtbundels. Laserontharing heeft bij uitstek wel nauwkeurig afgemeten lichtbundels. Hierdoor is laserontharing veiliger en effectiever dan IPL.

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 500 klanten gingen je de afgelopen twee jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Wat een super fijne ervaring. Alles wordt eerst rustig en heel duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat de resultaten kunnen zijn. Ik was echt heel erg aangenaam verrast. Daarnaast was de behandeling ook nog eens volledig pijnloos.

 

Loubna is vriendelijk en professioneel en neemt ruim de tijd om de laserbehandeling goed uit te leggen. Bij de behandeling gaat zij hygiënisch en specialistisch te werk. De praktijk ziet er uitnodigend, netjes en schoon uit!

 

Vandaag de laatste keer mijn oksels laten laseren. Helemaal blij met het resultaat, en heerlijk dat ik daar niet meer hoef te scheren. Nu nog een paar keer mijn bikini lijn laten laseren en dan is dat ook van mijn lijstje afgevinkt. Weer een super product voor mijn huid meteen aangeschaft. Loubna weet wat goed is voor mijn huid. Kijk er al naar uit om het te gaan gebruiken.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0