fbpx
Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Laseren Purmerend

Laser ontharen nabij Purmerend

Nooit meer scheren

Ben je klaar om vaarwel te zeggen tegen die vervelende ongewenste haargroei? Ontdek de kracht van laserbehandelingen in onze geavanceerde laserkliniek nabij het prachtige Purmerend! Als je dag in dag uit worstelt met die terugkerende haargroei, begrijp je hoe tijdrovend en onaangenaam het traditionele scheren, harsen en epileren kan zijn. Maar wat als je binnenkort verlost kunt zijn van deze zorgen?

Stel je eens voor: het hele jaar door genieten van zijdezachte oksels, zonder de last van dagelijkse scheerbeurten. Je favoriete zwempak of bikini aantrekken zonder eerst een scheerroutine te doorlopen. Bij Larimar Skincare Institute, jouw adres voor laserontharing in de omgeving van Purmerend, streven we ernaar om je te bevrijden van die ongewenste haargroei. Zeg vaarwel tegen haarfrustraties: ga hairfree & carefree door het leven.

Wacht niet langer, boek vandaag nog een laserbehandeling in onze nabijgelegen salon en profiteer van een unieke aanbieding: ontvang 5+1 behandelingen helemaal gratis.

Onze praktijk

Wat maakt Larimar Skincare Institute jouw ideale keuze?

Larimar Skincare Institute, gevestigd in de buurt van Purmerend, maakt gebruik van geavanceerde technologieën op het gebied van laserontharing. We werken met de Soprano ICE Platinum laser, een ware pionier op de markt. Onze lasers garanderen niet alleen veiligheid en efficiëntie, maar ook langdurige resultaten. Onze laserspecialisten staan klaar om jou te begeleiden naar hairfree lifestyle.

ONZE WERKWIJZE

Binnen een paar weken haarloos

1.Intakegesprek

We beginnen het behandeltraject met een gratis intakegesprek en proefbehandeling. Op basis hiervan kun je besluiten of je wilt starten met het lasertraject.

 

2. Voorbereiding laserontharing

Twee weken na de proefbehandeling kan er gestart worden met de eerste behandeling. Voorafgaand aan iedere behandeling dient de te behandelen zone volledig geschoren te zijn en vrij te zijn van cosmetica producten. 

3. De laserbehandeling

Tijdens de laserbehandeling wordt de te behandelen zone ingesmeerd met contactgel, voeren onze specialisten de behandeling veilig, effectief en professioneel uit. Vervolgens ronden wij de behandeling af door de contactgel te verwijderen, de huid schoon te maken en te verzorgen.

4. Nazorg

Na de behandeling geven wij onze klanten advies over de nazorg van de huid.

 

Veelgestelde vragen over laseren in de regio Purmerend

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Kan ik laserontharing combineren met andere behandelingen?

Ja, in sommige gevallen kunnen we laserontharing combineren met andere huidverzorgingsbehandelingen. Tijdens een consult zullen onze experts je adviseren over de beste aanpak voor jouw specifieke behoeften.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een laserontharingssessie?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een laserontharingssessie bij Larimar Skincare Institute nabij Purmerend via onze website. Klik op de “Afspraak Maken” knop en volg de instructies. Je kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie of om een gratis proefbehandeling te boeken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor permanente resultaten?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en het te behandelen gebied. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig om permanente resultaten te bereiken. Dit komt omdat haar zich in verschillende groeifasen bevindt en meerdere sessies nodig zijn om alle actieve haarzakjes te behandelen.

Doet laserontharing pijn?

Laserontharing wordt over het algemeen als comfortabeler ervaren dan traditionele ontharingsmethoden. De behandeling kan enigszins tintelend of warm aanvoelen, maar de meeste mensen vinden het goed te verdragen.

Is laserontharing veilig?

Ja, laserontharing is veilig wanneer uitgevoerd door ervaren professionals zoals onze gecertificeerde huidtherapeuten. We maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals de Soprano ICE Platinum laser, die zorgt voor veilige en effectieve resultaten zonder schade aan de huid.

Meer informatie en veelgestelde vragen over laseren in Purmerend

Heb je behoefte aan meer informatie over het laseren van ongewenste haargroei in onze kliniek dichtbij Purmerend? Of wil je alles weten over laserontharing in het algemeen? Klik dan hier.

Twijfel je nog? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op of boek een gratis consult om samen te ontdekken hoe laserontharing jouw leven kan transformeren.

Laten we samen gaan voor een toekomst vol haarvrij zelfvertrouwen en zorgeloosheid!

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Wat een super fijne ervaring. Alles wordt eerst rustig en heel duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat de resultaten kunnen zijn. Ik was echt heel erg aangenaam verrast. Daarnaast was de behandeling ook nog eens volledig pijnloos.

 

Loubna is vriendelijk en professioneel en neemt ruim de tijd om de laserbehandeling goed uit te leggen. Bij de behandeling gaat zij hygiënisch en specialistisch te werk. De praktijk ziet er uitnodigend, netjes en schoon uit!

 

Vandaag de laatste keer mijn oksels laten laseren. Helemaal blij met het resultaat, en heerlijk dat ik daar niet meer hoef te scheren. Nu nog een paar keer mijn bikini lijn laten laseren en dan is dat ook van mijn lijstje afgevinkt. Weer een super product voor mijn huid meteen aangeschaft. Loubna weet wat goed is voor mijn huid. Kijk er al naar uit om het te gaan gebruiken.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0