Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Verzending en retour

Verzending

De verzendkosten bedragen op onze webshop € 6,75 per bestelling. Bij een bestelling van € 75,- of meer brengen we geen verzendkosten in rekening. 

Indien het pakket niet bezorgd kan worden, door onjuiste opgave van je adres, weigering van de bezorging of het niet tijdig ophalen van het pakket bij een pakketpunt, zijn wij genoodzaakt € 7,50 extra in rekening te brengen. 

Wanneer je op een werkdag voor 15.00 je bestelling doet, zal deze doorgaans dezelfde dag nog door ons aangemeld worden bij het verzendbedrijf. Dit betekent in de meeste gevallen dat het pakketje de volgende werkdag bezorgd wordt. Natuurlijk zijn wij afhankelijk van de bezorgdiensten. 

Retouren

Bij Larimar doen we er alles aan om je in één keer zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat je geen producten retour hoeft te sturen. Daarom adviseren we je altijd om eerst een gratis en vrijblijvende huidanalyse scan bij ons te komen doen zodat we je zo goed mogelijk advies kunnen geven over de producten die het best bij jouw huid passen. 

Wanneer het voor jou niet mogelijk is om bij ons langs te komen, maar je wel huidproblemen ervaart, is het natuurlijk ook altijd mogelijk om ons per telefoon of email (met foto’s of video’s van jouw huid) om advies te vragen. We kunnen je op basis van de door jou gegeven informatie dan een zo goed mogelijk advies geven. 

Daarnaast proberen wij op de webshop zo goed en duidelijk mogelijk uitleg te geven over onze producten en hopen we je daarmee van alle benodigde informatie over het product en de werking ervan te kunnen voorzien.

Mocht je ondanks bovenstaande hulpmiddelen toch een product hebben gekocht wat je retour wil sturen, dan is dit mogelijk binnen 14 dagen en onder de volgende voorwaarden: . 

  • De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. 
  • Het product dient onbeschadigd, in originele verpakking en met alle eventuele overige toebehoren door ons retour te worden ontvangen. Dit betekent inclusief eventuele gratis producten welke wij toegevoegd hebben aan het pakketje. 
  • Je dient het retourformulier volledig in te vullen en mee te sturen 
  • Binnen 14 dagen na ontvangst door ons zullen we het bedrag van de aankoop terugstorten op het door jou opgegeven rekeningnummer
  • Een ander product ontvangen dan je besteld hebt? Neem dan direct contact met ons op en probeer/open het product vooral niet. In dat geval kunnen wij het product helaas niet meer retour nemen. 
  • We adviseren altijd je product aangetekend retour te sturen. Dit omdat de verantwoordelijkheid voor het juist aankomen van het pakket in dat geval bij het verzendbedrijf ligt en niet bij jou. 
iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0