fbpx

verzending & retour

we care about your skincare

WEBSHOP

Shop gemakkelijk uw lievelingsproducten in onze webshop. Voeg een of meerdere producten toe aan uw winkelmand en klik door naar de afrekenpagina. Ontvangt u graag advies over welke producten het best bij u en uw huidconditie passen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en boek een gratis Consult huidverbetering

VEILIG BETALEN

Betalingen op onze website worden mogelijk gemaakt door iDeal en Mollie Payments. Via een beveiligde link wordt u doorgestuurd uw eigen bank en kunt u de betaling voldoen. 

VERZENDKOSTEN

Ons team verwerkt zo snel mogelijk uw bestelling en bezorgt deze GRATIS binnen een straal van 20 km van onze praktijk (Wormerveer) persoonlijk bij uw opgegeven afleveradres.

Woont u niet in de buurt? Dan dragen wij uw bestelling over aan PostNL. De verzendkosten bedragen €4.00,- voor een pakketje dat door de brievenbus past, en €6.95,- voor alle andere pakketen.

Doorgaans worden alle bestellingen binnen 1-3 dagen bezorg. 

14 DAGEN BEDENKTIJD

Bij een online koop heeft u als consument recht op een bedenktijd van 14-dagen dat heet juridisch gezien het herroepingsrecht. In deze 14 dagen kunt u beoordelen of u het product wilt behouden of aan ons wilt retourneren.

LET OP: het product moet o.a. ongebruikt, in originele staat en met alle toebehoren aan ons worden geretourneerd. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. 

Lees in onze algemene voorwaarden meer over het Herroepingsrecht. 

Klik hier voor het retourformulier. 

 

GARANTIE

Ons team staat ervoor in dat alle producten op onze webshop voldoen aan wat u er redelijkwijs van kunt verwachten. Mocht er onverhoopt toch iets niet kloppen aan uw bestelling of uw product? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 075 615 29 51 of mail naar: info@larimarskincare.com.

Let op: sleutel zelf niet aan het product en laat ons team uw producten beoordelen.

Lees in onze algemene voorwaarden meer over Conformiteit en Garantie.

(ON)TEVREDEN? LAAT HET ONS WETEN

We care about your skincare. Ons team zet zich 100% in om uw ervaring met ons aanbod van diensten en producten zo aangenaam mogelijk voor u te maken. Bent u tevreden of juist ontevreden over onze service en werkwijze? Laat het ons weten. Feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. 

Zet u ons graag in het zonnetje? Laat dan een Google review achter. Daar helpt u ons, en andere klanten mee.