Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Lasertherapie roodheid/vaatafwijkingen

Informatie over lasertherapie

Lasertherapie voor roodheid/vaatjes

Roodheid en zichtbare adertjes in het gelaat of ergens anders op het lichaam worden door veel mensen als ontsierend ervaren. Deze indicaties ontstaan door een plaatselijke verwijding van bloedvaatjes.. Deze bloedvaatjes zijn niet meer functioneel en spelen geen rol meer bij de aanvoer van zuurstof of afvoer van afvalstoffen in de huid. Met lasertherapie voor roodheid en vaatjes kunnen we deze adertjes goed behandelen en daarmee minder zichtbaar maken. 

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Hoe veel tijd moet er tussen de behandelingen zitten?

Dit is afhankelijk van de indicatie. Voor behandeling van diffuse roodheid, couperose en rosacea is dit

minimaal drie weken. Voor de behandeling van een vaatafwijking op de benen is dit minimaal zes weken. Uw specialist stelt een persoonlijk behandelplan voor u op. 

Hoe veel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld voor vaatafwijkingen 1 tot 5 behandelingen nodig.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandelingen zijn veilig en bieden betrouwbare resultaten op lange termijn. De meeste mensen ervaren deze behandelingen als gevoelig, maar niet pijnlijk

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Wat een super fijne ervaring. Alles wordt eerst rustig en heel duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat de resultaten kunnen zijn. Ik was echt heel erg aangenaam verrast. Daarnaast was de behandeling ook nog eens volledig pijnloos.

 

Loubna is vriendelijk en professioneel en neemt ruim de tijd om de laserbehandeling goed uit te leggen. Bij de behandeling gaat zij hygiënisch en specialistisch te werk. De praktijk ziet er uitnodigend, netjes en schoon uit!

 

Vandaag de laatste keer mijn oksels laten laseren. Helemaal blij met het resultaat, en heerlijk dat ik daar niet meer hoef te scheren. Nu nog een paar keer mijn bikini lijn laten laseren en dan is dat ook van mijn lijstje afgevinkt. Weer een super product voor mijn huid meteen aangeschaft. Loubna weet wat goed is voor mijn huid. Kijk er al naar uit om het te gaan gebruiken.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0