Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Vaatafwijkingen

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Vandaag wat rode kleine fijne vaatjes laten weglaseren op mijn neus en bovenbeen. Meteen weg! Ook een oogbehandeling gehad. Een nachtcrème gekocht wat aansluit op mijn andere producten. Goede uitleg hierover gehad. Ben erg benieuwd naar dit product. Een zeer tevreden klant.

 

Vandaag twee behandelingen gehad: Bloedvaatjes neus en periocular peeling rondom de ogen. Loubna legde het goed uit wat ze ging goed. Resultaat vd bloedvaatjes bij mijn neus waren direct weg! Wat een ander niet voor elkaar kreeg, kreeg Loubna wel voor elkaar. De peeling rondom de ogen was wat prikkeling maar goed te doen. Ben er weer dolblij mee 😉

 

Gister een IPL behandeling gehad tegen couperose. De behandeling was gevoelig, maar goed te doen. Ik ben nu al heel erg blij met resultaat. Een aantal vaatjes waren direct na de behandeling weg en de roodheid is nu al stukken minder.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0