Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Cosmelan pigmentbehandeling voor het gelaat

Cosmelan

De behandeling tegen hyperpigmentatie van het gelaat

Hyperpigmentatie is een veelvoorkomend probleem en kan meerdere oorzaken hebben. In veel gevallen kun je hier zelf niets aan doen, maar wel de ongemakken van duidelijke hyperpigmentatie ervaren. Met de Cosmelan behandeling van Mesoestetic kunnen we deze hyperpigmentatie sterk verminderen of zelfs compleet verwijderen. 

De oorzaken van hyperpigmentatie kunnen onder andere zijn:

– een verstoorde hormoonbalans

– huidveroudering

– zwangerschap

– gebruik van de anticonceptiepil 

– menopauze

– zonneschade door zonnebaden zonder SPF bescherming

 

Alles over de behandeling

Hoe werkt Cosmelan?

Cosmelan bestaat uit twee verschillende producten die apart van elkaar gebruikt worden, namelijk de Cosmelan 1 (het Cosmelan masker) en Cosmelan 2 (de crème voor thuisgebruik). Tijdens de behandeling in de praktijk brengen we het cosmelan 1 masker aan. Afhankelijk van jouw huidtype dient dit masker 8-12 uur op het gelaat aangebracht te blijven. Wij raden dan ook aan deze behandeling tijdens de ochtenduren uit te voeren zodat het masker ‘s avonds weer verwijderd kan worden. Zowel de Cosmelan 1 als de Cosmelan 2 bevatten ingrediënten die werken tegen verschillende stadia van pigment. Het ingrediënt Amelan vormt de basis van het Cosmelan masker en werkt direct tegen het onderhuidse proces dat pigment vormt. Daarnaast is het masker parfumvrij en bevat het de volgende ingrediënten: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxine en retinylpalmitaat (vitamine A soort). Cosmelan heeft zowel een corrigerend als regulerend effect. Dat wil zeggen dat de behandeling hyperpigmentatie zowel elimineert als nieuwe vlekken voorkomt. Het behandeltraject bestaat verder uit 3 fases. Dit zijn :

  • het uitvoeren van de behandeling in de praktijk;
  • nazorg met producten voor thuisgebruik;
  • onderhoud van de huid.

Lees meer

“Zonder het volledig volgen van de adviezen van onze medewerkers op dit gebied kunnen de resultaten minder goed of minder blijvend zijn.” – Loubna

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Vandaag heb ik een Cosmelan behandeling ondergaan bij Loubna. Ik heb last van pigment in mijn gezicht, hiervoor ben ik bij Larimar terecht gekomen. De service is onwijs goed, alles wordt duidelijk uitgelegd, begeleiding is top tijdens je unieke huidvernieuwingsbehandeling. Dankzij Loubna is mijn huid al vele male beter! Ik ben erg benieuwd hoe mijn huid na deze behandeling weer is opgeknapt!

 

Super tevreden, stelt gerust, gastvrij

 

Een prachtige zaak met de liefste medewerkers. Professioneel, geduldig, leggen alles duidelijk en nauwkeurig uit. Nemen echt de tijd voor je. De huidscan was echt een bonus. Zo fijn om te zien en te horen hoe het met je huid gesteld is. Ik ga beginnen aan een Cosmelan behandeling tegen pigmentatie. Heb de volste vertrouwen in hun professionaliteit en producten. Zin in!

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0