Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Klachtenregeling

Wat te doen bij een klacht?

Wij streven ernaar u als cliënt een fijne beleving en de beste resultaten te bieden. Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over de behandeling die u heeft ontvangen, dat de communicatie niet goed verliep of dat er schade is ontstaan als gevolg van de behandeling. In veel gevallen zal uw behandelaar proberen om samen tot een passende oplossing te komen, maar in sommige gevallen is dat niet (meer) mogelijk en wilt u graag dat een onafhankelijke partij hierbij helpt.

In Nederland is er de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen zorg (Wkkgz) waar de medische-, geestelijke-, complementaire-, alternatieve- en cosmetische branche aan moet voldoen. Deze wetgeving is in het leven geroepen om de kwaliteit in de zorg te kunnen blijven verbeteren en daarbij de cliënt centraal te stellen. Zorgverleners hebben de verplichting om aangesloten te zijn bij een klachtenregeling met erkende geschilleninstantie, waar u als cliënt terecht kunt met uw klacht.

Larimar Skincare Institute is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS, waardoor onze cliënten (indien nodig) gebruik kunnen maken van de ANBOS-klachtenregeling.

Heeft u een klacht? We leggen hieronder stapsgewijs uit wat u kunt doen:

Stap 1: Probeer er samen uit te komen

Bent u niet tevreden over uw behandeling? Dan verzoeken wij altijd de klacht eerst aan ons kenbaar te maken. Wij zoeken graag naar een passende oplossing. Door het delen van uw ervaringen helpt u ons om klachten zo snel mogelijk op te lossen en om soortgelijke klachten in de toekomst te voorkomen.

Stap 2: Schakel een klachtenfunctionaris in

Lukt het niet (meer) om er samen uit te komen? Of is er hulp gewenst bij het indienen van de klacht? Neem dan contact op met een klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij zijn onpartijdig, werken onafhankelijk en helpen u graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een passende oplossing. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De klachtenfunctionaris is op werkdagen telefonisch te bereiken via 0183-68 28 29, van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar klachten@cbkz.nl.

Wilt u uw klacht opsturen per post? Stuur uw klacht dan naar:
CBKZ, t.a.v. Klachtenfunctionaris ANBOS, Antwoordnummer 570, 4200 WB Gorinchem.

Vermeld bij het indienen van uw klacht duidelijk:

  • Uw NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats)
  • Uw telefoonnummer en e-mailadres
  • De onderneming waar de klacht over gaat
  • Een duidelijke omschrijving van de klacht

Stap 3: Naar de geschillencommissie

Hebben bovenstaande opties niet tot een oplossing geleid? Dan is er de mogelijkheid om de Commissie Uiterlijke Verzoring van de Geschillencommissie de klacht te laten beoordelen. Over deze procedure vindt u meer informatie op de website van de geschillencommissie: www.degeschillencommissie.nl

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0