Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Mee-eters

Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Super! Erg te tevreden.

 

Na een uitgebreide huidanalyse, is er in goed overleg gekozen voor een glow peeling, waarbij er goed is gelet op mijn wensen. De behandeling werd afgesloten met de Dermalux. Ondanks de vrij intense behandeling, voelde mijn huid superfijn aan en was de roodheid de volgende dag minimaal. Het fijne aan Larimar is dat zij de Dermalux bij veel behandelingen inzetten en hierdoor een optimaal resultaat kunnen creëeren. Daarnaast versnelt de Dermalux het huidherstel en is het ook een heerlijk relax moment! Ik zou dit iedereen aanbevelen.

 

Heel professioneel en vriendelijk , een duidelijk uitleg .een prachtige ruimte je voelt je op je gemak .een aanrader .

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0