Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Cryopen® M behandeling

Verwijdert ongewenst huidweefsel

Huidoneffenheden verwijderen met Cryopen

Heb je last van ongewenste wratjes, pigmentvlekken of ander huidweefsel? We kunnen ons voorstellen dat je niet zit te wachten op meerdere (pijnlijke) behandelingen voor het verwijderen hiervan. Bij Larimar Skincare Institute kun je terecht voor een nieuwe behandeling: de Cryopen® M. Met deze behandelpen kunnen we het weefsel tot op de millimeter nauwkeurig weghalen met behulp van vloeibare stikstof (cryotherapie). Het is een van de oudste dermatologische behandelmethodes.

Doordat we met de Cryopen® alleen het te verwijderen weefsel behandelen, wordt omliggend huidweefsel niet aangetast. Hierdoor is de behandeling snel, pijnloos en zeer effectief. Vaak is één behandeling al voldoende.

Boek eenvoudig een Cryopen®-behandeling bij één van onze huidtherapeuten.

Adviezen

Voor de behandeling

Voor een zo mooi mogelijk resultaat, vragen we je om voor de behandeling de volgende adviezen op te volgen:

  • 3 weken voor de behandeling niet onder de zonnebank.
  • Voorkom in de week voor de behandeling zoveel mogelijk blootstelling aan zonlicht. Gebruik in ieder geval een sunblock met SPF 30.

 

Na de behandeling

Ondanks dat er bij behandeling met de Cryopen® geen nazorg nodig is, raden we je wel aan om rekening te houden met de volgende adviezen:

  • We raden je aan om de eerste 24 uur na de behandeling niet heet te douchen, niet naar de sauna te gaan en niet te zwemmen of in bad te gaan
  • Wanneer de nieuwe huid zichtbaar wordt is het belangrijk om blootstelling aan zonlicht (ook geen zonnebank) te voorkomen voor tenminste 4 weken.
  • Draag zoveel mogelijk een SPF factor 50 en smeer het behandelde gebied op zonnige dagen om de 2 uur in.
  • Blijf zoveel mogelijk van het behandelde gebied af. Ook epileren of harsen in en rondom het gebied wordt de eerste weken afgeraden.

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Cryopen behandeling

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Wat zijn de tarieven van een Cryopen®-behandeling?

Behandeling met de Cryopen® kost vanaf €35,00 per te behandelen plek.

Hoe lang duurt de behandeling?

Het grote voordeel van deze behandeling is de behandelingstijd: 5 tot 30 seconden per te behandelen plekje. Je staat dus binnen no-time weer buiten! Uiteraard kunnen we ook meerdere plekjes tegelijk voor je behandelen met de Cryopen®.

Hoe snel mag ik resultaat verwachten?

Na 1 of 2 weken kun je het resultaat van de behandeling met de Cryopen® goed zien. Direct na de behandeling kleurt het behandelde plekje rood. Er kan vervolgens een rood tot zwart verkleuring van de huid ontstaan. Hierna vormt er zich een korstje. Na

1 a 2 weken valt het korstje eraf en zul je nieuwe huid zien.

Je zult zien dat je na 1 behandeling vaak al een prachtig resultaat krijgt. Afhankelijk van het resultaat kunnen we samen bepalen of er nog een behandeling nodig is.

Doet een behandeling met de Cryopen® pijn?

Een behandeling met de Cryopen® is vrijwel pijnloos. De vloeibare stikstof wordt namelijk enkel op het te behandelen gebied ‘gespoten’. Daarnaast duurt de behandeling slechts 5 tot 30 seconden per plekje.

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Echt top! Heb al 8 jaar een voetwratje en verschillende behandelingen ervoor gehad, maar niks helpt… Nu EINDELIJK na al die tijd is die weg met de criopen (3/4 behandelingen). Loubna is ook heel erg betrokken bij het proces en als ik langskom voor een andere behandeling kwam ze even vragen hoe het was😊 Echt een aanrader en echt de moeite waard!!

 

Fijne salon en professionele begeleiding van Loubna. Ik kan het van harte aanbevelen.

 

Al sinds dag 1 mijn favoriete kliniek! Bedankt voor de goede behandelingen en juiste advies 🙂

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0