Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Steelwratjes/ fibromen

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Echt top! Heb al 8 jaar een voetwratje en verschillende behandelingen ervoor gehad, maar niks helpt… Nu EINDELIJK na al die tijd is die weg met de criopen (3/4 behandelingen). Loubna is ook heel erg betrokken bij het proces en als ik langskom voor een andere behandeling kwam ze even vragen hoe het was😊 Echt een aanrader en echt de moeite waard!!

 

Perfect. Professioneel, geruststellend en heel lief! Er wordt heel serieus met jou en je lichaam omgegaan en je hoeft je nergens voor te schamen. Als je vragen hebt mag je deze ten alle tijden stellen en ze worden uitgebreid beantwoord. Ik kom hier heel graag.

 

Word altijd fijn geholpen, en het resultaat van de criopen is fantastisch!

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0