fbpx

Over Ons

Larimar Skincare Institute is in 2018 ontstaan als een familiebedrijf. Wij hebben een prachtig kantoorpand op de Zaanweg in Wormerveer verbouwd tot onze huidige praktijk met zes ruime behandelkamers, een kantoor, een ruime wachtkamer en een aantal personeelsruimtes. Wij werken dagelijks met veel passie en plezier aan het verbeteren en oplossen van huidproblematiek.  

Onze missie gaat veel verder dan alleen het aanbieden en uitvoeren van behandelingen. Wij hebben persoonlijk de ongemakken van o.a. overmatig haargroei ervaren en weten daarom dat het voor een hoop onzekerheid en schaamte kan zorgen. Wij vinden het belangrijk om iedereen welkom te heten in een professionele, klinische en laagdrempelige omgeving en maatwerk te leveren. Ieder persoon en iedere huid is immers uniek. Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.  

Geen behandeling, maar wel advies? Wij maken van onze kennis geen geheim en bieden een gratis consult aan met een van onze specialisten. 

ONS team van specialisten staat voor u klaar

Loubna

Loubna

Laserspecialist en huidspecialist

Rachid

Rachid

Laserspecialist

Aina

Aina

Laserspecialist

Marijn

Marijn

Huidspecialist

My Linh

My Linh

Huidspecialist