Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Reviews

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

De ervaring bij andere klinieken die ik hiervoor heb meegemaakt zijn totaal anders dan bij Larimar. Deze schoonheidsspecialist heeft de beste apparaten en kunnen jou en mij voorzien van het juiste advies. Na elke behandeling loop ik weer met een smile de deur uit. Ben zeer positief over de resultaten. Zeker een aanrader!

 

Ik kom nu al een tijdje bij Larimar en ben zeer tevreden over de service van Loubna. Ze is super geduldig en specialistisch. Ze geeft goed advies aan de hand van een huidanalyse scan. Ze heeft veel kennis over alle behandelingen maar ook over alle producten. Het is altijd fijn om langs te gaan, of het nu voor een wimperlift is of voor een peeling of nabehandeling. Er wordt altijd echt tijd voor mij genomen en ik ga altijd met een fijn gevoel weer naar huis.

 

Wederom laserbehandeling van mijn oksel en bikinilijn gehad. Ben zeer tevreden met het resultaat. Bikinilijn was pas de 2e keer maar toch merk ik al het verschil met minder haar groei. Betreft mijn oksel behandeling alweer mijn 5e keer. Ik hoef amper nog te scheren, heerlijk!. Grote complimenten naar mijn behandelaar toe. Altijd even lief en kundig. Kreeg wat proef monstertjes voor mijn gezicht mee om te kijken wat ik ervan vond. Zeer attent en nooit opdringend.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0