Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Lasertherapie acne

Informatie over lasertherapie

Lasertherapie bij acne

Acné is een veelvoorkomende huidaandoening en wordt door veel mensen als erg ontsierend en onprettig ervaren. Daarnaast is het vaak een langdurig proces om van acné af te komen. Acné komt het meest voor bij tieners, maar ook volwassenen kunnen last van acné hebben. De meest voorkomende oorzaken hiervan zijn hormoonschommelingen en medicatiegebruik. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina over acné.

Klassieke acné therapie bestaat uit een combinatie van producten voor thuisgebruik, manuele dieptereinigingen en peelings.. Bij Larimar Skincare Institute gaan we een stapje verder. Wij beschikken namelijk over een unieke laser waarmee wij uitermate effectief pijnlijke onderhuidse ontstekingen, actieve acné en acné littekens goed kunnen behandelen.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Is de behandeling geschikt voor alle huidtypen?

Deze behandeling is uitermate geschikt voor alle huidtypen.

Hoe veel tijd moet er tussen de behandelingen zitten?

Wij houden bij Larimar Skincare Institute minimaal drie weken tijd tussen de behandelingen aan.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig voor acné lasertherapie 

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Wat een super fijne ervaring. Alles wordt eerst rustig en heel duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat de resultaten kunnen zijn. Ik was echt heel erg aangenaam verrast. Daarnaast was de behandeling ook nog eens volledig pijnloos.

 

Loubna is vriendelijk en professioneel en neemt ruim de tijd om de laserbehandeling goed uit te leggen. Bij de behandeling gaat zij hygiënisch en specialistisch te werk. De praktijk ziet er uitnodigend, netjes en schoon uit!

 

Vandaag de laatste keer mijn oksels laten laseren. Helemaal blij met het resultaat, en heerlijk dat ik daar niet meer hoef te scheren. Nu nog een paar keer mijn bikini lijn laten laseren en dan is dat ook van mijn lijstje afgevinkt. Weer een super product voor mijn huid meteen aangeschaft. Loubna weet wat goed is voor mijn huid. Kijk er al naar uit om het te gaan gebruiken.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0