Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Lasertherapie

Informatie over lasertherapie

Oplossing voor vrijwel alle huidproblemen

Er zijn een aantal huidproblemen die enkel op te lossen zijn met behulp van apparatuur. Bij Larimar Skincare Institute kiezen wij enkel voor zeer hoogwaardige, veilige en effectieve apparatuur. Wij beschikken in onze praktijk over de Harmony XL Pro Special Edition. Dit is een platform laser van Alma Lasers waarmee vrijwel alle huidproblemen behandeld kunnen worden. 

Wij zijn specialist in het toepassen van verschillende behandeltechnologiën om tot een persoonlijk behandelplan te komen. Dat kan zich uiten in een combinatie van huidverbeterende behandelingen met inzet van één van onze Harmony laser handstukken, of juist het combineren van verschillende handstukken. 

Harmony XL pro SE

Bewezen veilig

Behandelingen met de Harmony XL Pro SE zijn bewezen veilig. Er zijn meer dan 65 medisch/esthetische indicaties door de FDA goedgekeurd. Onze leverancier Alma Lasers is een wereldwijd gerenommeerd en gerespecteerde speler met meer dan 20 jaar ervaring en onze laser specialisten zijn opgeleid door de beste trainers zodat er compleet veilig en effectief gewerkt kan worden.

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Wat een super fijne ervaring. Alles wordt eerst rustig en heel duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat de resultaten kunnen zijn. Ik was echt heel erg aangenaam verrast. Daarnaast was de behandeling ook nog eens volledig pijnloos.

 

Loubna is vriendelijk en professioneel en neemt ruim de tijd om de laserbehandeling goed uit te leggen. Bij de behandeling gaat zij hygiënisch en specialistisch te werk. De praktijk ziet er uitnodigend, netjes en schoon uit!

 

Vandaag de laatste keer mijn oksels laten laseren. Helemaal blij met het resultaat, en heerlijk dat ik daar niet meer hoef te scheren. Nu nog een paar keer mijn bikini lijn laten laseren en dan is dat ook van mijn lijstje afgevinkt. Weer een super product voor mijn huid meteen aangeschaft. Loubna weet wat goed is voor mijn huid. Kijk er al naar uit om het te gaan gebruiken.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0