Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Couperose

Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

FAQ couperose behandeling

Heb je nog vragen over een couperose behandeling? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Wat kan ik verwachten na een couperose behandeling?

Direct na de behandeling kan de huid enigszins rood en gevoelig zijn, maar dit zou snel moeten verminderen. Het is belangrijk om de aanbevelingen van de huidspecialist op te volgen met betrekking tot nazorg en huidverzorging. Het is ook belangrijk om zonbescherming te blijven gebruiken om verdere schade te voorkomen. Het duurt meestal enkele weken voordat je de volledige resultaten van de behandeling ziet, aangezien de verwijde bloedvaatjes geleidelijk aan zullen verdwijnen.

Is een couperose behandeling pijnlijk?

De meeste mensen ervaren tijdens een couperose behandeling slechts milde ongemakken, zoals een licht prikkelend gevoel of warmte op de behandelde gebieden. De meeste behandelingen bij Larimar Skincare Institute worden uitgevoerd met behulp van geavanceerde technologieën en apparatuur die het ongemak tot een minimum beperken. De huidspecialisten zullen er alles aan doen om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor je te maken.

Hoe verloopt een couperose behandeling bij Larimar Skincare Institute?

Bij Larimar Skincare Institute streven we ernaar om jou de best mogelijke behandeling te bieden voor couperose. Onze ervaren huidspecialisten zullen eerst een grondige evaluatie van je huid uitvoeren om de ernst van de couperose vast te stellen. Ze zullen met jou bespreken welke gebieden behandeld moeten worden en welke methoden het meest geschikt zijn.

De meest effectieve manier om couperose te verminderen is door middel van lasertherapie. Tijdens deze behandeling wordt een specifieke golflengte van laserlicht gebruikt om de verwijde bloedvaatjes aan te pakken. De laser absorbeert de rode kleur van het hemoglobine in het bloed, wat leidt tot warmteontwikkeling. Deze warmte lost de eiwitten in het bloed en de vaatwand op, waardoor de bloedvaten stollen en verdwijnen. Een van de voordelen van lasertherapie is dat de omringende huid niet wordt beschadigd, wat de hersteltijd verkort.

Wat kan ik zelf doen tegen couperose?

Naast een couperose behandeling, kun je ook zelf een aantal dingen doen om couperose enigszins te beperken. Zonbescherming is cruciaal om couperose te voorkomen of onder controle te houden, omdat de huid gevoelig is voor zonlicht. Het gebruik van geschikte huidproducten is ook essentieel om symptomen te verminderen. Daarnaast is het advies om er een gezonde levensstijl op na te houden. Zo heeft roken bijvoorbeeld veel invloed op de uiting van couperose.

Hoe weet ik of ik couperose heb?

Als je op de vaatjes drukt en de roodheid tijdelijk verdwijnt om vervolgens terug te keren, heb je mogelijk couperose. Couperose gaat vaak gepaard met klachten zoals een warme huid, jeuk, branderigheid, prikkeling of tintelingen. Als je deze symptomen ervaart, is het raadzaam om een afspraak te maken met een huidspecialist om te kijken welk huidprobleem je ervaart.

Wat is het verschil tussen couperose en rosacea?

Couperose is een aandoening waarbij vaatjes in het gezicht verwijd zijn, terwijl rosacea gepaard gaat met rode bultjes, puskoppen en zwellingen. Rosacea is eigenlijk een vorm van couperose, maar met meer symptomen. Couperose kan ook optreden als symptoom van rosacea.

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Vandaag wat rode kleine fijne vaatjes laten weglaseren op mijn neus en bovenbeen. Meteen weg! Ook een oogbehandeling gehad. Een nachtcrème gekocht wat aansluit op mijn andere producten. Goede uitleg hierover gehad. Ben erg benieuwd naar dit product. Een zeer tevreden klant.

 

Wat een super fijne ervaring. Alles wordt eerst rustig en heel duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat de resultaten kunnen zijn. Ik was echt heel erg aangenaam verrast. Daarnaast was de behandeling ook nog eens volledig pijnloos.

 

Gister een IPL behandeling gehad tegen couperose. De behandeling was gevoelig, maar goed te doen. Ik ben nu al heel erg blij met resultaat. Een aantal vaatjes waren direct na de behandeling weg en de roodheid is nu al stukken minder.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0