Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Benen laseren

Informatie over benen laseren

Altijd gladde benen

Wil jij jouw benen laten laseren om een einde te maken aan oneindig veel scheren, waxen of epileren? Boek dan nu een afspraak voor een intakegesprek laserontharing en een gratis proefbehandeling!

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hiertussen:

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Definitieve laserontharing kan alleen tot stand komen bij haren die verbonden zijn met de voedingsbodem. Dit zijn haren in de groeifase. Omdat de haartjes op ons lichaam zich in 3 verschillende fases kunnen bevinden, zijn er gemiddeld minimaal 6 tot 10 behandelingen nodig om een gebied volledig te kunnen ontharen. 

Zijn witte en blonde haren geschikt?

Laserontharing is geschikt voor ieder haar- en huidtype. Daarbij geldt de uitzondering voor witte en blonde haren. Deze haren kunnen geen warmte vasthouden en reageren daardoor vrijwel niet op de behandeling.  Alle overige haren met voldoende pigment zijn geschikt voor laser ontharingsbehandelingen. 

Hoelang moet er tussen een laserbehandeling zitten? 

De tijd tussen twee behandelingen is afhankelijk van de groeifases van de haartjes. In het gelaat hebben haartjes een groeicyclus van 4 tot 6 weken en voor de rest van het lichaam is dat 6 tot 8 weken. Daarom hanteren we voor behandelingen van het gelaat een kortere tijd tussen twee behandelingen dan voor de rest van het lichaam. 

De tijd tussen twee behandelingen is dus:

  • Gelaat: 4 tot 6 weken
  • Lichaam: 6 tot 8 weken
Wat is het verschil tussen IPL en laser ontharen?

IPL en laserbehandelingen zijn beide ontharingsbehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van licht. Licht kun je meten in golflengte, nanometers en bundels. Voor laserontharing zijn er uit meerdere wetenschappelijke bronnen drie golflengtes bewezen effectief gebleken. Het gaat hierbij om de golflengtes 755 nanometer, 810 nanometer en 1064 nanometer. Het verschil tussen laserontharing en IPL is dat IPL geen nauwkeurig effectief afgestelde bundels heeft, maar gebruik maakt van een wijd spectrum aan lichtbundels. Laserontharing heeft bij uitstek wel nauwkeurig afgemeten lichtbundels. Hierdoor is laserontharing veiliger en effectiever dan IPL.

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Zeer deskundige medewerkers en ontzettend tevreden over het resultaat! Sfeervol ingericht en volop aandacht voor de klant . Mijn volgende afspraak staat in ieder geval weer genoteerd 😁

 

Een prachtige zaak met de liefste medewerkers. Professioneel, geduldig, leggen alles duidelijk en nauwkeurig uit. Nemen echt de tijd voor je. De huidscan was echt een bonus. Zo fijn om te zien en te horen hoe het met je huid gesteld is. Ik ga beginnen aan een Cosmelan behandeling tegen pigmentatie. Heb de volste vertrouwen in hun professionaliteit en producten. Zin in!

 

Perfect. Professioneel, geruststellend en heel lief! Er wordt heel serieus met jou en je lichaam omgegaan en je hoeft je nergens voor te schamen. Als je vragen hebt mag je deze ten alle tijden stellen en ze worden uitgebreid beantwoord. Ik kom hier heel graag.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0