Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Rosacea

Rosacea behandelen

Mogelijke behandelingen

Laserbehandeling

Roodheid en zichtbare adertjes in het gelaat of ergens anders op het lichaam worden door veel mensen als ontsierend ervaren. Deze indicaties ontstaan door een plaatselijke verwijding van bloedvaatjes. Deze bloedvaatjes zijn niet meer functioneel en spelen geen rol meer bij de aanvoer van zuurstof of afvoer van afvalstoffen in de huid. Met lasertherapie voor rosacea/roodheid en vaatjes kunnen we deze adertjes goed behandelen en daarmee minder zichtbaar maken.

Meer over lasertherapie

Peelings

Wij hebben bij Larimar Skincare Institute een assortiment van ruim 20 verschillende soorten peelings waarmee wij vrijwel alle huidtypes en huidcondities kunnen behandelen. Er bestaan ook diverse peelings om rosacea te behandelen. Onze specialisten bepalen altijd op basis van jouw huidindicatie, huidconditie en wensen welke peeling kan worden toegepast voor de rosacea behandeling.

Meer over peelings

Dermalux LED therapie

Dermalux LED therapie is een onderdeel van de rosacea behandeling. Door middel van gecontroleerde combinaties van blauw, rood en nabij-infrarood licht wordt de collageen- en elastine productie gestimuleerd, de bloedsomloop verbeterd, roodheid en irritatie verminderd en afgerekend met bacteriën die onzuiverheden veroorzaken.

Meer over Dermalux LED therapie

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons over een rosacea behandeling? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Wat wordt er besproken tijdens het gratis consult?

Tijdens het gratis consult wordt jouw gezondheid, huidconditie en wensen besproken. Samen komen we tot een behandeling voor rosacea die aansluit op jouw wensen en behoeften. Ook word je op de hoogte gebracht van de werkwijze binnen onze kliniek. 

Hoe kan ik een afspraak maken bij Larimar Skincare Institute?

Je kunt een afspraak maken voor een uitgebreid gratis consult voor een rosacea behandeling via de button ‘afspraak maken’ op onze website, of via 075 615 2951.

Is rosacea besmettelijk?

Nee, rosacea is niet besmettelijk.

Wat houdt lasertherapie in voor rosacea?

Lasertherapie wordt gebruikt om roodheid en zichtbare bloedvaatjes te verminderen. Deze niet-functionele bloedvaatjes kunnen met lasertherapie behandeld worden om ze minder zichtbaar te maken.

Wie loopt het meeste risico op rosacea?

Rosacea komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen tussen de leeftijd van 30 en 50 jaar. Het treft vooral mensen met een licht huidtype.

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Op een prettige en professionele manier geholpen! Ik kijk erg uit naar het plan wat we gemaakt hebben.

 

Goede uitleg over de behandeling. Fijn en netjes geholpen Mooie kliniek waar echt de tijd voor je wordt genomen.

 

Ik vond het een hele (huid) verhelderende afspraak! Mijn huid werd heel goed in kaart gebracht met professionele uitleg hoe bepaalde punten kunnen worden aangepakt. Na een peeling, onder de Dermalux lamp en een heerlijk masker voelt mijn gezicht als herboren. Ik heb nu al zin in de vervolgbehandelingen van Loubna.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0