Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Pigmentvlekken (hyperpigmentatie)

Pigmentvlekken behandelen

Mogelijke behandelingen

Laserbehandeling

Bij Larimar Skincare Institute beschikken wij over een geavanceerde IPL/Lasertechniek om pigmentproblemen te kunnen verhelpen. Door middel van lasertherapie kunnen wij effectief het overtollige melanine afbreken en verminderen.

Meer informatie over lasertherapie

Peelings

Wij hebben bij Larimar Skincare Institute een assortiment van ruim 20 verschillende soorten peelings waarmee wij vrijwel alle huidtypes en huidcondities kunnen behandelen. Onze specialisten bepalen altijd op basis van jouw huidindicatie, huidconditie en wensen welke peeling kan worden toegepast.

Meer over peelings

Microneedling

Stoor jij je aan een oneffen huid? Met behulp van de M. pen van Mesoestetic kunnen wij een tal van huidproblemen behandelen. Veilig en effectief!

Meer over microneedling

Cosmelan behandeling

Met de Cosmelan behandeling van Mesoestetic kunnen we deze hyperpigmentatie sterk verminderen of zelfs compleet verwijderen.

Meer over Cosmelan behandeling

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Waarom worden peelings ook wel chemische peelings genoemd?

De meeste mensen hebben een negatieve associatie met het woord ‘chemisch’. Als we het over huidverbetering hebben, heeft deze term juist een positieve betekenis. Chemicaliën zijn namelijk stoffen die in een laboratorium langs scheikundige weg zijn bereid. Als twee stoffen met elkaar in contact komen, wordt dat in de scheikundige wereld een ‘chemische reactie’ genoemd. De peelings die wij bij Larimar Skincare Institute gebruiken zijn bereid door de allerbeste scheikundigen, dermatologen en professoren op het hoofdkantoor van Mesoestetic in Barcelona en zijn veilig en effectief voor jouw huid.

Welke Mesopeels gebruiken wij?
 • Glycolic
 • Lactic
 • Salicylic 
 • Mandelic
 • Melanostop Tran3x
 • Azelan
 • Modified Jessner
 • TCA
 • Mesoeclat
 • Global Eyecon
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Peelings worden standaard geadviseerd in een kuurvorm van 5 sessies, waarbij iedere twee weken een peeling wordt uitgevoerd. De tijd tussen de behandelingen kan afhankelijk van jouw persoonlijke behandelplan ook afwijken en bijvoorbeeld eens per maand of eens per drie maanden worden. 

Wanneer mag ik geen peeling behandeling ondergaan?
 • Bij zwangerschap of borstvoeding.
 • Bij een allergie voor een werkzame stof van de peeling.
 • Bij auto immuunziekten die de huid infecteren, chronische en dermatologische ziekten, radiotherapie, op tatoeages en permanente make-up .
 • Bij open wonden of infecties.
Waarom een peeling behandeling toepassen?

Er zijn verschillende redenen om voor een peeling te kiezen:

 • Een huidverbeterende behandeling op zich.
 • Als hulpmiddel om een andere behandeling te versterken.
 • Als voorbereiding of onderhoud voor een andere behandeling.

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Super tevreden! Helemaal met Loubna, een echte schat die duidelijk haar hart en ziel in dit bedrijf inzet, ga zo door! Ik kreeg nuttige advies, hele duidelijke uitleg en eerlijkheid en het belangrijkst is ook nog zichtbare resultaat

 

Ik vond het een hele (huid) verhelderende afspraak! Mijn huid werd heel goed in kaart gebracht met professionele uitleg hoe bepaalde punten kunnen worden aangepakt. Na een peeling, onder de Dermalux lamp en een heerlijk masker voelt mijn gezicht als herboren. Ik heb nu al zin in de vervolgbehandelingen van Loubna.

 

Vandaag heb ik een Cosmelan behandeling ondergaan bij Loubna. Ik heb last van pigment in mijn gezicht, hiervoor ben ik bij Larimar terecht gekomen. De service is onwijs goed, alles wordt duidelijk uitgelegd, begeleiding is top tijdens je unieke huidvernieuwingsbehandeling. Dankzij Loubna is mijn huid al vele male beter! Ik ben erg benieuwd hoe mijn huid na deze behandeling weer is opgeknapt!

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0