Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Acne

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Goede uitleg over de behandeling. Fijn en netjes geholpen Mooie kliniek waar echt de tijd voor je wordt genomen.

 

Het was heel fijn, dank voor de goede uitleg en de mooie behandeling en adviezen.

 

Ik kom nu al een tijdje bij Larimar en ben zeer tevreden! Ik loop al jaren rond met acne huid/huidproblemen. Tijdens de huidanalyse scan werd uitgebreid de tijd genomen en kreeg ik professioneel advies/product advies. Ik heb nu een aantal gezichtsbehandelingen gehad, waar ik zeer tevreden over ben. Door middel van de producten en in combinatie met de behandelingen, is mijn huid er flink op vooruit gegaan in de afgelopen 6 maanden. Nu mijn huid vrijwel acne vrij is, kijk ik uit naar de komende behandelingen om te werken aan de littekens. Al met al, effectieve behandelingen, hele fijne sfeer en een prachtige kliniek!

Copyright © 2023

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0