fbpx
Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Zwangerschapsmasker / melasma

Pigmentvlekken behandelen

Mogelijke behandelingen

Laserbehandeling

Bij Larimar Skincare Institute beschikken wij over een geavanceerde IPL/Lasertechniek om pigmentproblemen te kunnen verhelpen.

Meer over lasertherapie

 

Chemische peelings

Wij hebben bij Larimar Skincare Institute een assortiment van ruim 20 verschillende soorten peelings waarmee wij vrijwel alle huidtypes en huidcondities kunnen behandelen. Onze specialisten bepalen altijd op basis van jouw huidindicatie, huidconditie en wensen welke peeling kan worden toegepast.

Meer over peelings

Cosmelan behandeling

Met de Cosmelan behandeling van Mesoestetic kunnen we deze hyperpigmentatie sterk verminderen of zelfs compleet verwijderen.

Meer over Cosmelan behandeling

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Een prachtige zaak met de liefste medewerkers. Professioneel, geduldig, leggen alles duidelijk en nauwkeurig uit. Nemen echt de tijd voor je. De huidscan was echt een bonus. Zo fijn om te zien en te horen hoe het met je huid gesteld is. Ik ga beginnen aan een Cosmelan behandeling tegen pigmentatie. Heb de volste vertrouwen in hun professionaliteit en producten. Zin in!

 

Geweldige lieve meisjes en een meer dan een prima behandeling en meer dan ik verwacht had. Een aanrader.

 

Vandaag heb ik een Cosmelan behandeling ondergaan bij Loubna. Ik heb last van pigment in mijn gezicht, hiervoor ben ik bij Larimar terecht gekomen. De service is onwijs goed, alles wordt duidelijk uitgelegd, begeleiding is top tijdens je unieke huidvernieuwingsbehandeling. Dankzij Loubna is mijn huid al vele male beter! Ik ben erg benieuwd hoe mijn huid na deze behandeling weer is opgeknapt!

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0