Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Zonneschade

Zonneschade behandelen

Mogelijke behandelingen

Lasertherapie

Er zijn een aantal huidproblemen die enkel op te lossen zijn met behulp van apparatuur. Bij Larimar Skincare Institute kiezen wij enkel voor zeer hoogwaardige, veilige en effectieve apparatuur. Wij beschikken in onze praktijk over de Harmony XL Pro Special Edition. Dit is een platform laser van Alma Lasers waarmee vrijwel alle huidproblemen behandeld kunnen worden.

Meer over lasertherapie

Chemische peeling

Wij hebben bij Larimar Skincare Institute een assortiment van ruim 20 verschillende soorten peelings waarmee wij vrijwel alle huidtypes en huidcondities kunnen behandelen. Onze specialisten bepalen altijd op basis van jouw huidindicatie, huidconditie en wensen welke peeling kan worden toegepast.

Meer over peelings

Cosmelan behandeling

Cosmelan bestaat uit twee verschillende producten die apart van elkaar gebruikt worden, namelijk de Cosmelan 1 (het Cosmelan masker) en Cosmelan 2 (de crème voor thuisgebruik). Met de Cosmelan behandeling van Mesoestetic kunnen we deze hyperpigmentatie sterk verminderen of zelfs compleet verwijderen.

Meer over Cosmelan

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Loubna is op alle vlakken de beste en de liefste

 

Heerlijke behandeling en fijn zo’n uitgebreide huidanalyse! Aardige en persoonlijke benadering! Top

 

Ik vond het een hele (huid) verhelderende afspraak! Mijn huid werd heel goed in kaart gebracht met professionele uitleg hoe bepaalde punten kunnen worden aangepakt. Na een peeling, onder de Dermalux lamp en een heerlijk masker voelt mijn gezicht als herboren. Ik heb nu al zin in de vervolgbehandelingen van Loubna.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0