fbpx
Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Grove poriën

Alles over grove poriën

De behandelingen

Peelings

Een peeling is een huidverbeterende behandeling met drie effecten op de huid: het verwijderen van dode huidcellen en micro-organismen en het inwerken van de werkzame stoffen in de diepere huidlagen.

Peelings

Microneedling

Bij microneedling maakt een Dermapen miniscule gaatjes in de huid, waardoor de cellen zich gaan vernieuwen.

Microneedling

Lasertherapie

Lasertherapie zorgt voor huidverbetering en daardoor is deze therapie zeer geschikt om grove poriën tegen te gaan.

Afspraak maken

Juiste producten

Om de behandeling meer kracht bij te zetten is het belanrgijk om de juiste producten te gebruiken. Reinig je huid tweemaal daags en gebruik daarnaast producten met salicylzuur, glycolzuur, retinol en vitamine C. Laat je bij de keuze voor de producten altij adviseren door een van onze specialisten.

Gratis huidanalyse scan

Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Alles over grove poriën

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Hoe kan ik grove poriën voorkomen?

Door  tweemaal daags de huid goed te reinigen, voorkom je dat overtollig talg, dode huidcellen en vuil  in de poriën terecht komt. Daarnaast is een het van belang de juiste producten voor jouw huidtype en huidconditie in te zetten om de poriestructren van de huid te verbeteren. Peelings, microneedling en lasertherapie zijn behandelingen die ingezet kunnen worden om grove poriën te verminderen. 

Let op: producten met salicylzuur, glycolzuur, retinol en vitamine C hebben prachtige effecten op grove poriën, maar kunnen bij verkeerd gebruik een gevoelige, droge huid veroorzaken. Laat je adviezen voor een van onze specialisten tijdens een consult huidverbetering + gratis huidanalyse scan en lees goed de productomschrijvingen.

Hoe ontstaan grove poriën?

Door verstopping of verslapping van de porie wand kunnen de poriën groter worden. Door overproductie van talg of dode huidcellen kan de porie verstopt raken. Van buitenaf is dan een zwart puntje te zien wat we ook wel mee-eters noemen. Daarnaast zijn er factoren van buitenaf die het groter worden van de poriën beïnvloeden, zoals: de zon, roken en alcoholgebruik. Porie wanden kunnen hierdoor verslappen, uitrekken en zichtbaarder worden. 

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Zeer deskundige medewerkers en ontzettend tevreden over het resultaat! Sfeervol ingericht en volop aandacht voor de klant . Mijn volgende afspraak staat in ieder geval weer genoteerd 😁

 

Echt super goed begeleid en voorbereid op eventuele pijn maar t viel mij en mijn moeder ontzettend mee! Aanrader!

 

Ik vind je top! Het is mij nog nooit zo duidelijk uitgelegd. Ik begrijp nu dat ik er wat aan kan doen, en hoe.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0