fbpx
Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Laseren Zaandam

Laser ontharen nabij Zaandam

Nooit meer scheren

Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei: laat het laseren in onze laserkliniek nabij Zaandam! Ongewenste haargroei verwijderen is vaak een terugkerende kwestie in de dagelijkse verzorging. Scheren, harsen, epileren.. met stoppels en soms zelfs wondjes of irritatie tot gevolg. De haargroei wordt vaak als vervelend ervaren. Het kan gepaard gaan met onzekerheid en voor sommigen beheerst het hun dagelijkse leven. 

Wil jij jaarrond frisse, haarloze oksels? Kunnen zwemmen of zonnen zonder je druk te maken of je benen glad geschoren zijn? Of af van overtollige of ongewenste haargroei op andere plekken op jouw lichaam? Larimar Skincare Institute is gespecialiseerd in laser ontharen rondom Zaandam (gehele Zaanstreek). Onze laserspecialisten zorgen ervoor dat jij ‘hairfree en carefree’ door het leven gaat. Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van 5+1 behandeling gratis.

Voor mannen en vrouwen

Populaire zones voor laserontharing nabij Zaandam

In onze kliniek nabij Zaandam laseren we voor onze cliënten veelal de volgende populaire zones:

– Oksels

– Benen

– Schaamstreek

– Gezicht

– Rug

Mannen zoeken vaak voor een oplossing voor ontharing van de oksels, rug of het gezicht. In onze laserkliniek nabij Zaandam kiezen vrouwen veelal voor het laseren van de oksels, benen of schaamstreek.  Waarvoor je ook een oplossing zoekt, en of je nu man of vrouw bent: bij Larimar Skincare Institute helpen we je graag. Mannelijke klanten worden behandeld door onze laserspecialist Rachid, vrouwelijke klanten door onze vrouwelijke laserspecialisten.

ONZE WERKWIJZE

Binnen een paar weken haarloos

1.Intakegesprek

We beginnen het behandeltraject met een gratis intakegesprek en proefbehandeling. Op basis hiervan kun je besluiten of je wilt starten met het lasertraject.

 

2. Voorbereiding laserontharing

Twee weken na de proefbehandeling kan er gestart worden met de eerste behandeling. Voorafgaand aan iedere behandeling dient de te behandelen zone volledig geschoren te zijn en vrij te zijn van cosmetica producten. 

3. De laserbehandeling

Tijdens de laserbehandeling wordt de te behandelen zone ingesmeerd met contactgel, voeren onze specialisten de behandeling veilig, effectief en professioneel uit. Vervolgens ronden wij de behandeling af door de contactgel te verwijderen, de huid schoon te maken en te verzorgen.

4. Nazorg

Na de behandeling geven wij onze klanten advies over de nazorg van de huid.

 

Veelgestelde vragen over het laseren in de regio Zaandam

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Ons lichaam kent verschillende fasen van haargroei: groeifase, rustfase en overgangsfase. Alleen in de groeifase kan de bron van de haargroei worden bereikt, waardoor permanente verwijdering kan worden behaald. Hierdoor zijn zo’n 6 tot 10 behandelingen nodig voor het beste resultaat (90-95% haarvrij). Hoeveel behandelingen er daadwerkelijk nodig zijn verschilt per persoon. 

Is laserontharing pijnvrij?

Kies je voor laseren in de regio Zaandam en laat je je behandelen door Larimar Skincare Institute? Dan is het laseren vrijwel pijnloos. We maken namelijk gebruik van de Soprano ICE Platinum laser, waardoor hittesensatie vrijwel niet voorkomt. Wel kun je een speldenprikje ervaren tijdens het pulsen van het apparaat en zul je merken dat de laser telkens iets warmer wordt. Over het algemeen wordt dit door onze klanten die zich laten laseren in de regio Zaandam niet als pijnlijk ervaren. 

Waar kan ik mijn overtollige haar laten laseren in Zaandam?

Larimar Skincare Institute is gevestigd in Wormerveer, maar bedient klanten uit de gehele zaanstreek. Diverse klanten uit Zaandam kozen al voor laserontharing in onze kliniek. 

Meer informatie en veelgestelde vragen over laseren in Zaandam

Wil je meer informatie over het laten laseren van haargroei in onze kliniek nabij Zaandam? Of over laser ontharen in het algemeen? Klik dan hier

Twijfel je of laserontharing iets voor jou is? Neem contact met ons op, of maak een afspraak voor een gratis consult. 

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Wat een super fijne ervaring. Alles wordt eerst rustig en heel duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat de resultaten kunnen zijn. Ik was echt heel erg aangenaam verrast. Daarnaast was de behandeling ook nog eens volledig pijnloos.

 

Loubna is vriendelijk en professioneel en neemt ruim de tijd om de laserbehandeling goed uit te leggen. Bij de behandeling gaat zij hygiënisch en specialistisch te werk. De praktijk ziet er uitnodigend, netjes en schoon uit!

 

Vandaag de laatste keer mijn oksels laten laseren. Helemaal blij met het resultaat, en heerlijk dat ik daar niet meer hoef te scheren. Nu nog een paar keer mijn bikini lijn laten laseren en dan is dat ook van mijn lijstje afgevinkt. Weer een super product voor mijn huid meteen aangeschaft. Loubna weet wat goed is voor mijn huid. Kijk er al naar uit om het te gaan gebruiken.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0