Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Laseren Alkmaar

Laser ontharen nabij Alkmaar

Nooit meer scheren

Wil je af van ongewenste haargroei? Overweeg laserbehandelingen in onze laserkliniek in de buurt van Alkmaar! Als je dagelijks worstelt met ongewenste haargroei, weet je hoe vervelend het kan zijn. Scheren, harsen of epileren kan pijnlijk en tijdrovend zijn en de haargroei keert vaak terug. Maar wat als je je nooit meer zorgen hoefde te maken over ongewenste haargroei? 

Het hele jaar door haarloze oksels? Wil je zorgeloos kunnen zwemmen of zonnen zonder eerst je benen te hoeven scheren? Of wil je af van overtollige of ongewenste haargroei op andere delen van je lichaam? Bij Larimar Skincare Institute zijn we gespecialiseerd in permanente laserontharing in de regio Alkmaar en helpen we jou graag om van ongewenste haargroei af te komen. Hairfee & Carefree!

Maak nu een afspraak voor laseren in onze salon nabij Alkmaar en profiteer van 5+1 behandeling gratis.

Onze praktijk

Waarom kiezen voor Larimar Skincare bij laseren in de regio Alkmaar?

Bij Larimar Skincare Institute omgeving Alkmaar maken we gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van laserontharing. Zo laseren wij bijvoorbeeld met de Soprano ICE Platinum laser, de meest geavanceerde laser op de markt. Onze lasers zijn veilig, snel en effectief, en bieden langdurige resultaten. Onze ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten staan ​​klaar om jou te helpen bij het bereiken van een haarvrij lichaam.

ONZE WERKWIJZE

Binnen een paar weken haarloos

1.Intakegesprek

We beginnen het behandeltraject met een gratis intakegesprek en proefbehandeling. Op basis hiervan kun je besluiten of je wilt starten met het lasertraject.

 

2. Voorbereiding laserontharing

Twee weken na de proefbehandeling kan er gestart worden met de eerste behandeling. Voorafgaand aan iedere behandeling dient de te behandelen zone volledig geschoren te zijn en vrij te zijn van cosmetica producten. 

3. De laserbehandeling

Tijdens de laserbehandeling wordt de te behandelen zone ingesmeerd met contactgel, voeren onze specialisten de behandeling veilig, effectief en professioneel uit. Vervolgens ronden wij de behandeling af door de contactgel te verwijderen, de huid schoon te maken en te verzorgen.

4. Nazorg

Na de behandeling geven wij onze klanten advies over de nazorg van de huid.

 

Veelgestelde vragen over laseren in de regio Alkmaar

Heb je nog vragen voor ons? Je kunt ons altijd bellen, maar misschien staat het antwoord op je vraag wel hier tussen:

Hoe kan ik een afspraak maken voor laserontharing in de regio Alkmaar?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor laserontharing bij Larimar Skincare Institute in de regio Alkmaar door telefonisch contact op te nemen via 075-771 2929 of door het online afspraakformulier in te vullen op onze website. Tijdens een gratis intakegesprek bekijken we welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en haargroei. Daarnaast leggen we het gehele proces van de behandeling uit en bespreken we eventuele vragen en zorgen.

Zijn er risico’s verbonden aan het laseren?

In principe zijn er weinig risico’s verbonden aan laserontharing, zeker wanneer je kiest voor een ervaren en deskundige laserspecialist. Zoals onze laserkliniek bij Alkmaar. Wel is het belangrijk om voor de behandeling een uitgebreide intake te doen om eventuele risico’s en complicaties uit te sluiten. Zo kan laserontharing bijvoorbeeld minder effectief zijn bij bepaalde haarkleuren of huidtypen, of kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden, zoals roodheid of jeuk. Deze bijwerkingen trekken over het algemeen snel weg.

Kan ik na de behandeling direct weer mijn dagelijkse activiteiten oppakken?

Ja, na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken. De huid kan na de behandeling wel wat gevoelig en rood zijn, maar dit trekt over het algemeen snel weg. Wel adviseren wij om de huid de eerste 24 uur na het laseren in onze kliniek in Alkmaar niet bloot te stellen aan hitte, zoals een hete douche of sauna, en om directe blootstelling aan de zon te vermijden.

Is laseren veilig?

Ja, laseren is veilig wanneer het wordt uitgevoerd door een ervaren en deskundige laserspecialist, zoals bij Larimar Skincare Institute. Onze laserspecialisten hebben veel ervaring met het uitvoeren van laserbehandelingen en gebruiken de meest geavanceerde en veilige laserapparatuur. Daarnaast worden onze laserbehandelingen regelmatig gecontroleerd door de GGD en zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Het aantal laserbehandelingen dat nodig is, varieert per persoon en hangt af van verschillende factoren, zoals de dikte en kleur van het haar, het behandelde gebied en jouw individuele haargroeicyclus. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Onze huidtherapeuten stellen een persoonlijk behandelplan op dat past bij jouw specifieke situatie.

Meer informatie en veelgestelde vragen over laseren in Alkmaarr

Wil je meer informatie over het laten laseren van haargroei in onze kliniek nabij Alkmaar? Of over laser ontharen in het algemeen? Klik dan hier

Twijfel je of laserontharing iets voor jou is? Neem contact met ons op, of maak een afspraak voor een gratis consult. 

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Wat een super fijne ervaring. Alles wordt eerst rustig en heel duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat de resultaten kunnen zijn. Ik was echt heel erg aangenaam verrast. Daarnaast was de behandeling ook nog eens volledig pijnloos.

 

Loubna is vriendelijk en professioneel en neemt ruim de tijd om de laserbehandeling goed uit te leggen. Bij de behandeling gaat zij hygiënisch en specialistisch te werk. De praktijk ziet er uitnodigend, netjes en schoon uit!

 

Vandaag de laatste keer mijn oksels laten laseren. Helemaal blij met het resultaat, en heerlijk dat ik daar niet meer hoef te scheren. Nu nog een paar keer mijn bikini lijn laten laseren en dan is dat ook van mijn lijstje afgevinkt. Weer een super product voor mijn huid meteen aangeschaft. Loubna weet wat goed is voor mijn huid. Kijk er al naar uit om het te gaan gebruiken.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0