Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Dermapen behandeling

Veilig en effectief

Dermapen behandeling

Een van de bekendste apparaten voor een microneedling behandeling is de Dermapen 4. Er bestaan echter diverse andere apparaten voor microneedling waarbij de werking en het resultaat gelijk zijn aan de Dermapen 4.

Bij Larimar Skincare Institute werken wij voor microneedling (ook wel nano-needling) met de M.pen van Mesoestetic. Een ander apparaat met dezelfde werking: effectief en veilig. Wil je graag een Dermapen behandeling of microneedling behandeling laten doen? Dan kunnen onze huidspecialisten je helpen. Met behulp van de M. pen van Mesoestetic kunnen wij diverse huidproblemen behandelen.

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 1100 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Vandaag voor het eerst een behandeling “microneedling” bij Larimar gehad. Is mij prima bevallen. De behandelaar vertelde precies wat ze ging doen, is deskundig en zeer vriendelijk.

 

Geeft goed advies.

 

Ik kom al ruim een jaar bij Larimar Skincare en ik ben en blijf supertevreden. Loubna is heel klantgericht, vriendelijk en geeft je alle aandacht. Daarnaast is ze een vakvrouw en voert ze haar werk top uit. Dikke aanrader!

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0