Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

FAQ

Wat houdt het gratis uitgebreide consult in?

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken we jouw huidconditie en wensen. We verstrekken informatie over onze diensten en werkwijze binnen onze praktijk en stellen samen een persoonlijk behandelplan op.

Wat is Dermalux LED Therapie en hoe werkt het?

Dermalux LED Therapie is een behandeling die wordt gebruikt als boost voor huidverbeterende behandelingen. Het maakt gebruik van gecontroleerde combinaties van blauw, rood en nabij-infrarood licht om de collageen- en elastineproductie te stimuleren, de bloedsomloop te verbeteren, roodheid en irritatie te verminderen, en bacteriën die onzuiverheden veroorzaken aan te pakken.

Kan ik laserontharing combineren met andere behandelingen?

Ja, in sommige gevallen kunnen we laserontharing combineren met andere huidverzorgingsbehandelingen. Tijdens een consult zullen onze experts je adviseren over de beste aanpak voor jouw specifieke behoeften.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een laserontharingssessie?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een laserontharingssessie bij Larimar Skincare Institute nabij Purmerend via onze website. Klik op de “Afspraak Maken” knop en volg de instructies. Je kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie of om een gratis proefbehandeling te boeken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor permanente resultaten?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en het te behandelen gebied. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig om permanente resultaten te bereiken. Dit komt omdat haar zich in verschillende groeifasen bevindt en meerdere sessies nodig zijn om alle actieve haarzakjes te behandelen.

Doet laserontharing pijn?

Laserontharing wordt over het algemeen als comfortabeler ervaren dan traditionele ontharingsmethoden. De behandeling kan enigszins tintelend of warm aanvoelen, maar de meeste mensen vinden het goed te verdragen.

Is laserontharing veilig?

Ja, laserontharing is veilig wanneer uitgevoerd door ervaren professionals zoals onze gecertificeerde huidtherapeuten. We maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals de Soprano ICE Platinum laser, die zorgt voor veilige en effectieve resultaten zonder schade aan de huid.

Hoe kan ik een afspraak maken voor laserontharing in de regio Alkmaar?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor laserontharing bij Larimar Skincare Institute in de regio Alkmaar door telefonisch contact op te nemen via 075-771 2929 of door het online afspraakformulier in te vullen op onze website. Tijdens een gratis intakegesprek bekijken we welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en haargroei. Daarnaast leggen we het gehele proces van de behandeling uit en bespreken we eventuele vragen en zorgen.

Zijn er risico’s verbonden aan het laseren?

In principe zijn er weinig risico’s verbonden aan laserontharing, zeker wanneer je kiest voor een ervaren en deskundige laserspecialist. Zoals onze laserkliniek bij Alkmaar. Wel is het belangrijk om voor de behandeling een uitgebreide intake te doen om eventuele risico’s en complicaties uit te sluiten. Zo kan laserontharing bijvoorbeeld minder effectief zijn bij bepaalde haarkleuren of huidtypen, of kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden, zoals roodheid of jeuk. Deze bijwerkingen trekken over het algemeen snel weg.

Kan ik na de behandeling direct weer mijn dagelijkse activiteiten oppakken?

Ja, na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken. De huid kan na de behandeling wel wat gevoelig en rood zijn, maar dit trekt over het algemeen snel weg. Wel adviseren wij om de huid de eerste 24 uur na het laseren in onze kliniek in Alkmaar niet bloot te stellen aan hitte, zoals een hete douche of sauna, en om directe blootstelling aan de zon te vermijden.

Copyright © 2023

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0