fbpx
Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

FAQ

Voetmassage (30 minuten)

Heb je behoefte aan ontspanning na een hectische periode? Onze voetmassage helpt je voeten soepeler te maken en stimuleert de bloedsomloop. We reinigen, masseren en verzorgen je voeten met de juiste producten.

Basis pedicure (45 minuten)

Tijdens onze basis pedicure reinigt, knipt, vijlt onze pedicure de teennagels en verzorgt de nagelriemen. Effectieve verwijdering van eelt en een korte massage zorgen voor een verkwikkend gevoel.

Luxe pedicure (60 minuten)

Naast de basis pedicure bieden we een luxere behandeling aan met een scrub en een langere massage voor extra verwennerij.

Pedicure + Gellak (75 minuten)

Voor langdurig mooie gelakte nagels en verzorgde voeten. We reinigen, knippen, vijlen, lakken de teennagels en verzorgen de nagelriemen. Eelt wordt grondig verwijderd en je voeten genieten van een korte massage en de juiste verzorging.

Pedicure + Gellak (75 minuten)

Geniet jij graag van langdurig mooi gelakte nagels en verzorgde voeten? De teennagels worden gereinigd, geknipt, gevijld, gelakt en de nagelriemen worden goed verzorgd. Eelt wordt effectief verwijderd en de voeten genieten van een korte massage en passende verzorging.

Luxe pedicure (60 min)

Bij de luxe pedicure worden de voeten naast de basis pedicure, extra verzorgd door middel van een scrub en extra lange massage.

Basis pedicure (45 min)

Bij de basis pedicure worden de teennagels gereinigd, geknipt, gevijld en worden de nagelriemen goed verzorgd. Eelt wordt effectief verwijderd en de voeten genieten van een korte massage en passende verzorging.

Voetmassage (30 min)

Kan jij wel wat ontspanning gebruiken na een drukke tijd? De voetmassage is er om de voeten weer soepel te maken en de doorbloeding optimaal te stimuleren. Bij deze behandeling worden de voeten gereinigd, gemasseerd en verzorgd met de bijpassende producten.

Wat wordt er besproken tijdens het gratis consult?

Tijdens het gratis consult wordt jouw gezondheid, huidconditie en wensen besproken. Samen komen we tot een behandeling voor rosacea die aansluit op jouw wensen en behoeften. Ook word je op de hoogte gebracht van de werkwijze binnen onze kliniek. 

Hoe kan ik een afspraak maken bij Larimar Skincare Institute?

Je kunt een afspraak maken voor een uitgebreid gratis consult voor een rosacea behandeling via de button ‘afspraak maken’ op onze website, of via 075 615 2951.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0