Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Huidspecialist Zaandam

Gespecialiseerd in het behandelen van diverse huidproblemen

Huidspecialist nabij Zaandam

Ben je op zoek naar een huidspecialist in de regio Zaandam? Larimar Skincare Institute is gespecialiseerd in het behandelen van diverse huidproblemen. Omdat iedere huid anders is en vraagt om een andere aanpak, bieden wij jou behandelingen op maat. We geloven daarbij dat huidverbetering draait om zowel productadvies als huidverbeterende behandelingen. Kom je uit de regio Zaandam en wil je graag advies over huidverbetering? Je vindt de huidspecialisten van Larimar Skincare Institute aan de Zaanweg 119B in Wormerveer, op slechts 15 minuten rijden vanaf Zaandam.

Neem contact op met onze specialisten voor een persoonlijk behandelplan of boek direct een consult huidverbetering + gratis huidanalyse scan.

Onze praktijk

Een afspraak maken bij een van onze huidspecialisten nabij Zaandam?

Wil je een afspraak maken voor een consult huidverbetering? Bij Larimar Skincare Institute bieden we je een gratis huidanalyse scan + proefbehandeling. We nodigen je graag uit om bij ons langs te komen en zelf te ervaren waar Larimar Skincare Institute voor staat. Krijg ook de aandacht die jij en jouw huid verdienen: onze huidspecialisten staan voor je klaar in onze kliniek nabij Zaandam!

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Wat een super fijne ervaring. Alles wordt eerst rustig en heel duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat de resultaten kunnen zijn. Ik was echt heel erg aangenaam verrast. Daarnaast was de behandeling ook nog eens volledig pijnloos.

 

Loubna is vriendelijk en professioneel en neemt ruim de tijd om de laserbehandeling goed uit te leggen. Bij de behandeling gaat zij hygiënisch en specialistisch te werk. De praktijk ziet er uitnodigend, netjes en schoon uit!

 

Vandaag de laatste keer mijn oksels laten laseren. Helemaal blij met het resultaat, en heerlijk dat ik daar niet meer hoef te scheren. Nu nog een paar keer mijn bikini lijn laten laseren en dan is dat ook van mijn lijstje afgevinkt. Weer een super product voor mijn huid meteen aangeschaft. Loubna weet wat goed is voor mijn huid. Kijk er al naar uit om het te gaan gebruiken.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0