fbpx
Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Pedicure

Pedicure behandelingen

Heb jij behoefte aan zachte, gladde en gezonde voeten of wil je een lakje op de nagels? Aarzel niet en kom langs voor één van onze pedicure behandelingen.

Door stress, vermoeidheid en drukte kunnen we nog weleens vergeten hoe belangrijk onze voeten zijn. We denken er misschien niet dagelijks over na, maar onze voeten hebben het knap zwaar. Ze dragen ons, in de meest letterlijke zin van het woord, het hele leven door. Onze voeten verdienen aandacht en zorg.

Bij Larimar Skincare Institute kun je terecht voor uitgebreide pedicurebehandelingen met onder andere het reinigen, scrubben, eelt verwijderen, verzorgen en lakken van de nagels. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en gaan de voeten weer stralen. Je zult je ontspannen en uitgerust voelen.

Wat wij aanbieden

Bij Larimar Skincare Insitute kun je kiezen uit 4 verschillende pedicurebehandelingen.

Pedicure + Gellak (75 minuten)

Geniet jij graag van langdurig mooi gelakte nagels en verzorgde voeten? De teennagels worden gereinigd, geknipt, gevijld, gelakt en de nagelriemen worden goed verzorgd. Eelt wordt effectief verwijderd en de voeten genieten van een korte massage en passende verzorging.

Luxe pedicure (60 min)

Bij de luxe pedicure worden de voeten naast de basis pedicure, extra verzorgd door middel van een scrub en extra lange massage.

Basis pedicure (45 min)

Bij de basis pedicure worden de teennagels gereinigd, geknipt, gevijld en worden de nagelriemen goed verzorgd. Eelt wordt effectief verwijderd en de voeten genieten van een korte massage en passende verzorging.

Voetmassage (30 min)

Kan jij wel wat ontspanning gebruiken na een drukke tijd? De voetmassage is er om de voeten weer soepel te maken en de doorbloeding optimaal te stimuleren. Bij deze behandeling worden de voeten gereinigd, gemasseerd en verzorgd met de bijpassende producten.

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Geweldige lieve meisjes en een meer dan een prima behandeling en meer dan ik verwacht had. Een aanrader.

 

Super tevreden, stelt gerust, gastvrij

 

Vriendelijk en deskundig geholpen. Goede uitleg vooraf en prima begeleiding achteraf👍🏼!

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0