Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Vergoedingen huidbehandelingen 2024

Per 1 januari 2024 worden er behoorlijk wat veranderingen doorgevoerd in de vergoedingen vanuit de zorgverzekeraars. In deze blog geven we je zo veel mogelijk informatie.

Belangrijkste wijzigingen

Coöperatie VGZ en de daaronder vallende verzekeraars zoals VGZ en Univé stoppen met het vergoeden van acné behandelingen bij de schoonheidsspecialist. Alleen ernstige vormen van acne (zorgprofiel 2), die door de huidtherapeut en arts behandeld worden, worden vergoed. Camouflage door schoonheidsspecialisten wordt nog wel vergoed. Echter, de hoogte van de vergoeding is gehalveerd en het aanvullend pakket “goed” geeft geen recht meer op een vergoeding.

CZ en Zorg en zekerheid hebben ingevoerd dat alleen vergoed wordt als de schoonheidsspecialist een aanvullend lidmaatschap heeft bij het SKIN-register. De specialisten van Larimar Skincare Institute zijn aangesloten bij het SKIN-register.

Alle vergoedingen op een rijtje

Op de website van Zorgwijzer.nl kun je de vergoedingen en voorwaarden van alle zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Klik hieronder op de linkjes:

Overstappen of wijzigen? Regel het op tijd!

Je kunt tot 31 december jouw zorgverzekering opzeggen. Dat is ook de laatste dag dat je kunt wisselen van zorgverzekeraar. De laatste dag om jouw nieuwe zorgverzekering af te sluiten is 31 januari. Je nieuwe verzekering gaat dan in op 1 januari met terugwerkende kracht.

Vergoeding 2023 opmaken?

Heb jij nog recht op een vergoeding vanuit jouw aanvullende verzekering voor huidbehandelingen in 2023? Maak snel een afspraak!

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen of opmerkingen? We horen het graag!

Liefs,

Team Larimar

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0