Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

De voordelen van Dermalux LED Therapie

Wij hebben deze maand een onwijs interessante masterclass gehad bij Bloomedical over Dermalux LED therapie. Wij waren weer erg enthousiast over de verbeteringen die wij kunnen toepassen en over de nieuwe kennis die wij hebben opgedaan. Dit willen wij dan ook graag met jullie delen! Nu LED therapie zo bekend wordt nemen we jullie daarom graag mee bij het uitleggen van de werking en voordelen van Dermalux LED therapie.

Wat houdt LED therapie in? 

Wat zijn nu de voordelen van Dermalux LED therapie en hoe gaat het in zijn werk? Bij LED therapie, ook wel fototherapie, zorgen we ervoor dat we licht afgeven op het te behandelen gebied. Dit gebeurt met gecontroleerde combinaties van blauw, rood en nabij-infrarood (NIR) licht. Dit licht bevat bepaalde golflengten. Deze golflengten bepalen de diepte waarop het licht in de huid dringt en daarmee de indicaties die behandeld kunnen worden. De energie die het licht afgeeft veroorzaakt bio-stimulerende reacties. Samengevat versnellen we dus de regeneratie- en herstelprocessen. 

De verschillende Golflengten

Het blauwe licht (415nm) werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, vermindert acne en heeft een positief effect op de gemoedstoestand. Rosacea en eczeemhuiden reageren ook goed op blauw licht.

Het rode licht (633nm) stimuleert de collageen synthese en elastine aanmaak. Daarnaast versnelt het de celdeling. Rood licht zorgt voor een verjongend effect van de huid. 

Het NIR licht (830nm) heeft een herstellend vermogen. NIR licht versnelt de celdeling tot wel 200%. Daarnaast heeft het een kalmerend effect en vermindert het roodheid en irritaties. Door de lange golflengte dringt NIR licht dieper in de huid door, wat weer zorgt voor een pijnstillende werking op de spieren. Ook kan de huid op deze manier beter werkzame stoffen opnemen en wordt de melanineproductie geremd. 

Wat kunnen we met LED therapie behandelen? 

LED Therapie is erop gericht om veel verschillende indicaties te behandelen.
LED therapie kan ingezet worden als een opzichzelfstaande behandeling of als aanvullende behandeling. 

De indicaties die onder andere behandeld kunnen worden zijn, opgesomd:

–              Huidverjonging (rejuvenation) 
–              Acne 
–              Pigmentatie (inclusief melasma) 
–              Roodheid 
–              Inflammatoire huidaandoeningen 
–              Wondgenezing en littekens 
–              Pijnbestrijding (spieren en gewrichten)

Waarom kiezen voor LED therapie? 

Led therapie is een niet-invasieve (beschadigt de huid niet) behandeling en volledig veilig. Ofwel, We kunnen hiermee alle huidtypen veilig behandelen! Tot slot is LED therapie erg aantrekkelijk omdat het geheel pijnloos is en er tegelijkertijd geen sprake is van hersteltijd.

Waarom Dermalux LED Therapie?

Dermalux gebruikt bovengenoemde drie golflengten: blauw 415nm, rood 633nm en NIR (nabij infrarood) 830nm. Deze drie golflengten zijn klinisch bewezen en kunnen gelijktijdig werken. Daardoor kunnen we met recht zeggen dat de Dermalux uniek is. Daarnaast leveren we met de Dermalux energie met een hogere piekintensiteit en smalle lichtbundel dan andere machines. Door gericht te werken zorgen we er ten slotte voor dat we meer energie afgeven voor betere en snellere resultaten. En niet onbelangrijk: het is best wel ontspannend om af en toe even lekker onder ‘de lamp’ te liggen en te ontspannen!

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0