Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Dermamelan intimate behandeling voor het lichaam

Informatie over Dermamelan intimate

De oplossing voor hyperpigmentatie van de intieme zones!

Dermamelan Intimate van Mesoestetic is de oplossing voor pigmentproblemen en huidveroudering rondom de intieme zones. Hierbij kan gedacht worden aan vrouwen die problemen ervaren door veroudering waardoor hyperpigmentatie en verslapping ontstaan, of vrouwen die deze problemen na de zwangerschap of tijdens de menopauze ervaren. Ook kan hyperpigmentatie ontstaan door vele ontharingssessies door middel van waxen. Wij kunnen door deze behandeling hulp bieden bij het verhelpen van deze problemen.

Over de behandeling

Werkwijze

Gratis intakegesprek

Voordat we kunnen beginnen met de behandeling plannen we altijd eerst een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek verstrekken we alle benodigde informatie over de behandeling en nemen we de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast doen we een diagnose van uw pigmentprobleem en bespreken we of de Dermamelan Intimate behandeling de juiste aanpak voor uw probleem is. 

De behandeling

De behandeling bestaat uit 2 delen, waarvan we het eerste deel in onze praktijk toepassen. Het tweede deel bestaat uit het gebruik van thuisproducten. Fase 1 bestaat uit een peeling en een masker welke tijdens de behandeling in de praktijk worden aangebracht. Het masker dient voor 2 uur aangebracht te blijven en blijft dus zitten terwijl u naar huis gaat. Op het masker brengen we een beschermende folie aan.

 

Bij thuiskomst

Na 2 uur dient het masker thuis afgespoeld te worden. Vervolgens brengt u het crystal fiber masker wat u van ons mee hebt gekregen aan op het behandelde gebied. Dit masker werkt verzachtend en hydraterend en dient 15 minuten op de huid te blijven zitten.

Nazorg

Na 24-48 uur kunt u  vervolgens beginnen met aanbrengen van de Dermamalen 2 creme. Dit is een crème voor thuisgebruik  ter ondersteuning van de behandeling. U zult deze crème iedere avond voor ca. 45 dagen moeten gebruiken voor optimaal resultaat. 

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Ik vond het een hele (huid) verhelderende afspraak! Mijn huid werd heel goed in kaart gebracht met professionele uitleg hoe bepaalde punten kunnen worden aangepakt. Na een peeling, onder de Dermalux lamp en een heerlijk masker voelt mijn gezicht als herboren. Ik heb nu al zin in de vervolgbehandelingen van Loubna.

 

Hele fijne en kundige uitleg over de behandeling en de producten. Hiermee heeft men laten zien dat Larimar een meerwaarde realiseert ten opzichte van andere Skincare Institutes.

 

Goede uitleg over de behandeling. Fijn en netjes geholpen Mooie kliniek waar echt de tijd voor je wordt genomen.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0