Persoonlijke aandacht
Gratis specialistische proefbehandeling
Professioneel advies over jouw huid
Persoonlijke aandacht
Gratis*specialistische proefbehandeling**
Professioneel advies over jouw huid

Huidproblemen tijdens zwangerschap

Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht & effectieve resultaten

Specialistisch team

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke laser- en huidspecialisten die maandelijks hun kennis bijhouden met interne- en externe cursussen en nascholing.

Ons team

Uitgebreid gratis consult

Bij een gratis uitgebreid consult bespreken wij jouw gezondheid, huidconditie en wensen, en stellen wij je op de hoogte van alle informatie en werkwijze van de diensten binnen onze praktijk.

Afspraak maken

Professioneel advies

Huidverbetering vereist regelmaat, discipline en goede begeleiding. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste producten en ingrediënten voor jouw huidtype en huidconditie.

Afspraak maken

Betrouwbare informatie

Door onze passie voor beauty en huidverbetering blijven wij altijd op zoek naar de meest innovatieve behandelmethode en hechten wij veel waarde aan wetenschappelijke onderbouwingen van zowel producten als apparatuur.

Lees meer

Reviews

Wat onze geliefde klanten over ons vertellen

Ruim 900 klanten gingen je de afgelopen vijf jaar voor en zijn voor een langere periode bij ons in behandeling geweest. Onze praktijk blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste behandeltechnieken om mooie en realistische resultaten te behalen.

Alle reviews
 

Ik kom nu al een tijdje bij Larimar en ben zeer tevreden! Ik loop al jaren rond met acne huid/huidproblemen. Tijdens de huidanalyse scan werd uitgebreid de tijd genomen en kreeg ik professioneel advies/product advies. Ik heb nu een aantal gezichtsbehandelingen gehad, waar ik zeer tevreden over ben. Door middel van de producten en in combinatie met de behandelingen, is mijn huid er flink op vooruit gegaan in de afgelopen 6 maanden. Nu mijn huid vrijwel acne vrij is, kijk ik uit naar de komende behandelingen om te werken aan de littekens. Al met al, effectieve behandelingen, hele fijne sfeer en een prachtige kliniek!

 

Perfect. Professioneel, geruststellend en heel lief! Er wordt heel serieus met jou en je lichaam omgegaan en je hoeft je nergens voor te schamen. Als je vragen hebt mag je deze ten alle tijden stellen en ze worden uitgebreid beantwoord. Ik kom hier heel graag.

 

Ik vond het een hele (huid) verhelderende afspraak! Mijn huid werd heel goed in kaart gebracht met professionele uitleg hoe bepaalde punten kunnen worden aangepakt. Na een peeling, onder de Dermalux lamp en een heerlijk masker voelt mijn gezicht als herboren. Ik heb nu al zin in de vervolgbehandelingen van Loubna.

iDeal
creditcart
klarna
bancontact

Copyright © 2024

PrivacybeleidAlgemene voorwaardenSitemap  Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

1